Ürün sorunsuzdur. Oksid Bilişim'den 10 daha garantisi mevcuttur. Kutu-fatura-garanti mevcuttur. Alana hayırlı olsun. Sultangazi içi elden teslim. Kargo konusunda önce havale ardından kargo yapılır.
Hocam hayırlı satışlar. Ankara'dayım. Eğer düşünürseniz 3k'ya ben alabilirim. Farkındayım pazarlıksız yazmışsınız, bütçem bu kadar. Sadece aklınızda seçenek olarak durayım dedim.
Hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Yarın görüşüp kartı teslim aldıktan sonra memnuniyetimi sizlerle paylaşacağım.
Edit: Kartı bugün satıcı arkadaş ile görüşüp satın aldım. Eve geldiğimden beri kartı test ediyorum. Ortalama 4 5 saattir RDR2 oynuyorum. Kartta herhangi bir problem çıkmadı. Cw dahi yok. Sıcaklık değerleri fanlar ortalama 1500 1600 RPM (%45, %47) iken kart 65 dereceyi geçmedi. Normalde aldığım her kartı sisteme takmadan önce üzerindeki tozlardan arındırırım ancak kart ciddi anlamda tertemizdi. Buradan satıcı arkadaşa ayrı teşekkür ederim. 10 ay garantisi de cabası. Memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Tavsiye ederim.