XFX Swift 6700 XT garanti nereden sorgulanır?

KuyucuYusuf35

Femtopat
Ekran kartımın garanti kartı kutunun içinde ama faturası mevcut değil. O yüzden satın alma tarihini bilmiyorum. Kartı bir şekilde kayıt ettim ama nasıl sorgulayacağım acaba? Ekran kartı XFX 6700 XT.

Ekran görüntüsü 2024-09-21 161931.png

Bu site üzerinden öğrenemezsiniz, globaldeki garanti XFX'in kendisine göndermediğiniz sürece sizi ilgilendirmiyor diye biliyorum. Aldığınız firmayla iletişime geçip e-faturanızı alabilirsiniz, ancak o şekilde halledebilirsiniz.

My Products kutucuğu var ona tıklamalısın, eğer orada yazmıyorsa aşağıda Create Ticket var ona tıklayıp da sorabilirsiniz.

Hocam son olarak aldığım kart çok ısınıyor gereksiz. İçini açmak istemiyorum garanti dışı kalmasın diye. Bakım yapmak için yollaya bileceğim bir servisi var mı ?

Servisten ziyade kasanızdaki hava akışı nasıl? İçindeki fanlar yeterli mi? Çünkü kasa içi hava akımı genel performans için çok önemli.

Servisten ziyade kasanızdaki hava akışı nasıl? İçindeki fanlar yeterli mi? Çünkü kasa içi hava akımı genel performans için çok önemli.
Kapak açık yaptım testi

kasada bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapak açık yaptım testi

kasada bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman kartı aldığınız yerin teknik servisine götüreceksiniz. Garantisi olduğu için sizden ücret almazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı