XFX vs MSI vs Sapphire

NVIDIA için EVGA ve Zotac gibi firmalar varken. Hemen hemen her kartında Coil Whine sorunu çıkan MSI demek çok ilginç olmuş hocam.

Ben ucuz sistem toplama adına AMD ekran kartı alıyom.

NVIDIA için EVGA ve Zotac gibi firmalar varken. Hemen hemen her kartında Coil Whine sorunu çıkan MSI demek çok ilginç olmuş hocam.
Ben de ASUS vb. farklı markalar demeyi biliyorum. Başlığı okuduğunuza emin misiniz? Çünkü 3 markayı karşılaştırıyor konu sahibi.

XFX soğutması genelde kötü oluyor, Sapphire en fazla sorun çıkaran marka o yüzden MSI ama NVIDIA varken AMD alınmaması gereken bir marka özellikle üst segmentte.

Sapphire en fazla sorun çıkarmak nedir şimdi? YouTube videolarında toplama PC'de PC hocası kullanmıştı.

Sapphire en fazla sorun çıkarmak nedir şimdi? YouTube videolarında toplama PC'de PC hocası kullanmıştı.
Yani MSI'ın AMD kartında mesela sorun çıkma ihtimali %5 ise Sapphire için %8-9 gibi bir orana yükseliyor. Tabii soğutma olarak en iyi soğutma Sapphire Nitro+'ta bence.

Yani MSI'ın AMD kartında mesela sorun çıkma ihtimali %5 ise Sapphire için %8-9 gibi bir orana yükseliyor. Tabii soğutma olarak en iyi soğutma Sapphire Nitro+'ta bence.

O zaman MSI AMD ekran kartı alıyom.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi soğutma Gaming X.

La niye AMD ekran kartı alıyorsun? AMD ekran kartı, ucuz etin yahnisidir.
AMD için her zaman en iyi soğutma Gaming X değildir. Mesela bende Asus Strix RX570 var ve keşke Pulse RX570 alsaydım diyorum. Nitro+ bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…