XFX vs Pulse RX6700

Hamsikovski

Megapat
Daha fazla  
Selam. RX6600 Eagle kartımı 3750TL'den ilana koydum ve yükseltme yapmak istiyorum. Pulse ve XFX aynı fiyat bandında. Pulse için soğutması kötü, XFX için de güç limitinden dolayı performansı düşük gibi yorumlar okudum. Sizce hangisi tercih edilmeli? İşlemcim 5600. teşekkürler.

RX 6600'den 6700'e geçiş yapmak mantıklı değil bence. Daha hissedilir bir geçiş için yeni seriyi beklerdim.

RX 6600'den 6700'e geçiş yapmak mantıklı değil bence. Daha hissedilir bir geçiş için yeni seriyi beklerdim.
1 yıl var tarzı yorumlar gördüm hocam. Açıkcası güven veren bir ekonomimiz olmadığı için de beklemekten çekindim açıkcası. Kendimi zorlarsam belki bir ihtimal 6700xt seviyesine çıkabilirim ama.

1 yıl var tarzı yorumlar gördüm hocam. Açıkcası güven veren bir ekonomimiz olmadığı için de beklemekten çekindim açıkcası. Kendimi zorlarsam belki bir ihtimal 6700xt seviyesine çıkabilirim ama.
İlla geçiş yapacaksan 2.elden RX 6800 felan öneririm diğer türlü 3K ödeyeceksin yükseltme için.

Bunu bekleyen başka birisine yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…