XFX vs Sapphire Nitro Plus vs Msi Gaming X Trio

Ekremunall

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, RX 6900 XT alacağım ikinci el. Hepsinin fiyatının aynı olduğunu baz alırsak favorilerimde 7-8 ekran kartı var. Fiyatları 12-14k arası. Sapphire Nitro Plus mı Msi Gaming X Trio mu yoksa XFX mi ? XFX ise Merc daha iyi diye biliyorum ama Swft olursa bi problem olur mu ?

Merhaba, RX 6900 XT alacağım ikinci el. Hepsinin fiyatının aynı olduğunu baz alırsak favorilerimde 7-8 ekran kartı var. Fiyatları 12-14K arası. Sapphire Nitro Plus mı MSI Gaming X Trio mu yoksa XFX mi? XFX ise Merc daha iyi diye biliyorum ama SWFT olursa bir problem olur mu?

Soğutma olarak pek fark olmayacak zaten. En çok beğendiğini al. XFX olursa Merc olsun. Ben Merc veya Nitro+ alırdım. Merc sade ve şık. Nitro+ fazla RGB barındırıyor, geceleri çok daha güzel duruyor. Soğutma olarak bakarsak Merc ufak daha önde. Zaten en fazla bir kaç derece oynar. Dediğim gibi beğendiğini al.

XFX 7900 XT Merc kullanmaktayım. Starfield oyununu 4K çözünürlükte her şey Full oynuyorum. Max 63 derece oldu. Klimasız ortamda Adana gibi bir sıcak bir şehirde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı