XG2405-2 monitör ufak çizgi

Geçmiş olsun hocam umarım bir an önce sorun çözülür. Bende bu monitörü araştırıyorum. Size sormak istediğim bir soru var XG2405 modelinde 1ms modunda parlaklığının bayağı bir düştüğünü duydum bu versiyonunda da böyle bir olay var mı deneyimleme şansınız oldu mu acaba?

Evet parlaklık düşüyor ama nedense beni rahatsız etmedi hatta oyunlarda 1ms ile oynuyorum.
Arkadaşlar monitörü servise verdim. Bugün geldi ama hâlâ aynı sorun devam ediyor. Yeni gelen monitörde de aynı sorun var. Acaba bu monitörü kullananlar başka kişilerde de var mı?

Son düzenleme:
Tüketici haklarına verin. Kaymakamlıklarda. Kabul edilebilir bir sorun değil sizinkisi, basbaya arızalı monitör.
Başka monitör takın, başka monitörde bu sorunu yaşamıyorsanız XG2405 arızalı.

İfadeler: H.R
Tüketici haklarına verin. Kaymakamlıklarda. Kabul edilebilir bir sorun değil sizinkisi, basbaya arızalı monitör.
Başka monitör takın, başka monitörde bu sorunu yaşamıyorsanız XG2405 arızalı.
Bir tane daha monitörüm var onda böyle bir şey yok.

Aynı monitör mü geri geldi servisten sorun yok diye, yoksa değiştirdiler mi? Seri numarasından kontrol ettiniz mi aynı mı değil mi diye?

Aynı monitör mü geri geldi servisten sorun yok diye, yoksa değiştirdiler mi? Seri numarasından kontrol ettiniz mi aynı mı değil mi diye?
Seri numarasını kontrol ettim farklı, bide sıfır kutuyla geldi o da sıkıntılı acaba herkeste olan birşey mi diye sormak istedim. Teknoloji konusunda bir kere şanslı olsam şaşarım zaten. Işık sızması vardı o gitmiş ama bu sorun hala duruyor.

Tekrar değişim isteyin. Onlara çekeceğiniz fotoğrafla vs yeni gelen monitörün de arızalı olduğunu gösterin. Yine çözüm sunmazlarsa tüketici haklarına verin.

'Kronik sorun mu var acaba bu modelde' diye düşünüyorum.

Direk öyle yaptım zaten mail gönderdim fotoğrafta attım. Kronik sıkıntı mı bilmiyorum internette hiç yorum bulamadım bu konuyla ilgili.

Direk öyle yaptım zaten mail gönderdim fotoğrafta attım. Kronik sıkıntı mı bilmiyorum internette hiç yorum bulamadım bu konuyla ilgili.
Hocam merhaba tekrar. En üstte çerçevenin üst kısmında 1 mm kadar beyaz bir çizgi var. Ama orası çerçeve kısmında tabi. Benimki dikkatli bakmadan belli bile olmuyor. Flaş patlatınca sizinki gibi sarı görünüyor ama. Çok belli belirsiz. Siz demeseydiniz ben ömür boyu farketmezdim bu durumu. Eski monitörüm de IPS panel bir monitördü benim. Onda da bu durum vardı yalnız. Belirtmek isterim. O da çerçevesiz dizayn bir monitördü.

İfadeler: H.R
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…