XG2405 monitör masaya sığmıyor ne yapmalıyım?

Waxsar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörü henüz almadım ancak bir sorunum var. Alacağım monitör XG2405 . Fotoğraflarda monitörün ayağının çok uzun olduğunu farkettim. Masamın modeli raflı ve monitörü koyabileceğim alanın eni 50 cm. Ve öğrendiğime göre monitörün ayağı yaklaşık 24.5 cm. Demek oluyor ki masanın yarısına kadar gelecek. Sizce ne yapmalıyım? Modeli çok beğenmiştim ve bu fiyata bunun gibisi yok. Şimdiden teşekkürler. D68C7A1E-0A64-4571-9375-4232D43DBFF2.jpeg

O öndeki dikdörtgen parça çıkıyor mu? O parça çıkıyorsa o parçayı çıkartıp alt kısımda kalan boşluğu gazeteyle falan doldurup yükseltebilirsin. Alan küçülür. Ama o parça çıkmıyorsa GG.

Klavyen sığıyor mu? Klavyen sığarsa sorun olacağını düşünmüyorum. Ayağı büyük olmayan bir model de bakabilirsin, şunun gibi.
Klavye sığıyor ancak alan baya daralıyor. Bu modele bakıyordum şimdi. Bunun da ayakları biraz geniş ancak diğeri gibi olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı