Arkadaşlar monitörü henüz almadım ancak bir sorunum var. Alacağım monitör XG2405 . Fotoğraflarda monitörün ayağının çok uzun olduğunu farkettim. Masamın modeli raflı ve monitörü koyabileceğim alanın eni 50 cm. Ve öğrendiğime göre monitörün ayağı yaklaşık 24.5 cm. Demek oluyor ki masanın yarısına kadar gelecek. Sizce ne yapmalıyım? Modeli çok beğenmiştim ve bu fiyata bunun gibisi yok. Şimdiden teşekkürler.
O öndeki dikdörtgen parça çıkıyor mu? O parça çıkıyorsa o parçayı çıkartıp alt kısımda kalan boşluğu gazeteyle falan doldurup yükseltebilirsin. Alan küçülür. Ama o parça çıkmıyorsa GG.
O öndeki dikdörtgen parça çıkıyor mu? O parça çıkıyorsa o parçayı çıkartıp alt kısımda kalan boşluğu gazeteyle falan doldurup yükseltebilirsin. Alan küçülür. Ama o parça çıkmıyorsa GG.
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.