XG2405 vs. VG24VQ vs. C24G2AE vs. G241 vs. VG278QF

Bütçe
1600
Tam vaktinde hocam Arkadaşın konusuna mesajı yolladım hemen sizin mesajınızı gördüm. Teşekkür edrim bilgilendirme için. G-Sync kullanırken herhangi bir ghosting sorunu var mı acaba?
Şu an HDMI ile kullandığım için Gsync açık değil ama 1-2 saat denemiştim Displayport ile. Ghosting sorunu dikkatimi çekmedi hiç ama Anti Motion Blur özelliği kapanıyor. Kısa süreli kullanımda yoktu ama uzun sürede olur mu veya benim dikkatimi mi çekmedi bilmiyorum.

Teşekkür ederim hocam.
Anlıyorum. AOC monitörün 165Hz olması ile bu açık kapatılabilir gibi lakin G-Sync özelinde bir yazı veya inceleme bulamadım, araştırıyorum. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam, tabii araştırın.
Hocam GTG 0.5ms monitörden geçince hepsine alışması zor olacak. Yine dönüp dolaşıp ilk attığım linktekine de dönmek istemiyorum. Göz elbet alışacaktır lakin şu an kullandığım ürün epey sıkıntılı. Bunların her biri ondan iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
MSI kampanyasinin olayi nedir? Nerden alırsak alalım geçerli mi? G241 için geçerli mi?

AOC C24G2AE bu monitör yeni çıkmış galiba ve FreeSync Premium var. HDR Mode de var gözüküyor.

AOC C24G2AE bu monitör yeni çıkmış galiba ve FreeSync Premium var. HDR Mode de var gözüküyor.
Bana G-Sync gerekiyor hocam. AOC monitörün kısıtlı bir stoğu kaldı, tekrar eklenir mi şu 1 hafta içerisinde bilemem ancak iyi bir monitör olduğu aşikâr. Ayrıca @dafry hocam sanırım mesajı sonradan düzenlediniz, kontrol ederken farkettim. Ekran kartımı sormuşsunuz. RTX 2060 Super kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…