L l0swie Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 DisplayPort'a bağladığımda tam görüntüvermiyor ama HDMI'da veriyor. DP'de daha çok kullanılacak özelliği olduğu için DP kullanmak istiyorum. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20230723_210719.jpg 113,3 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
DisplayPort'a bağladığımda tam görüntüvermiyor ama HDMI'da veriyor. DP'de daha çok kullanılacak özelliği olduğu için DP kullanmak istiyorum. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Kabloyu da kontrol edin. Bazen tam oturmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS L l0swie Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 Yener K. dedi: Kabloyu da kontrol edin. Bazen tam oturmuyor. Genişletmek için tıkla... Önceden denemiştim olmamıştı. Siz dediniz diye tekrar denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Kabloyu da kontrol edin. Bazen tam oturmuyor. Genişletmek için tıkla... Önceden denemiştim olmamıştı. Siz dediniz diye tekrar denedim olmadı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Tam ekran vermediğini nasıl anladınız? Resme bakınca böyle bir sorun görünmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS L l0swie Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 Saint Lucia dedi: Tam ekran vermediğini nasıl anladınız? Resme bakınca böyle bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... HDMI da masaüstünde uygulamalarımın olmasını rağmen DP kablosunda olmuyor ayrıca DP kablosunda mouse hareket ettirsem bile hiçbir tepkime alamıyorum. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Tam ekran vermediğini nasıl anladınız? Resme bakınca böyle bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... HDMI da masaüstünde uygulamalarımın olmasını rağmen DP kablosunda olmuyor ayrıca DP kablosunda mouse hareket ettirsem bile hiçbir tepkime alamıyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #6 l0swie dedi: HDMI da masaüstünde uygulamalarımın olmasını rağmen DP kablosunda olmuyor ayrıca DP kablosunda mouse hareket ettirsem bile hiçbir tepkime alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir DP ile denediniz mi? OSD menüsünden DP aktif mi? Artı 0 Eksi
l0swie dedi: HDMI da masaüstünde uygulamalarımın olmasını rağmen DP kablosunda olmuyor ayrıca DP kablosunda mouse hareket ettirsem bile hiçbir tepkime alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir DP ile denediniz mi? OSD menüsünden DP aktif mi?
KS KS L l0swie Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 Saint Lucia dedi: Farklı bir DP ile denediniz mi? OSD menüsünden DP aktif mi? Genişletmek için tıkla... Farkli bir DP ile denemedim kendi kutusundan çıkan DP idi ve OSD menüsünden işaretliyorum DP'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Farklı bir DP ile denediniz mi? OSD menüsünden DP aktif mi? Genişletmek için tıkla... Farkli bir DP ile denemedim kendi kutusundan çıkan DP idi ve OSD menüsünden işaretliyorum DP'yi.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #8 l0swie dedi: Farkli bir DP ile denemedim kendi kutusundan çıkan DP idi ve OSD menüsünden işaretliyorum DP'yi. Genişletmek için tıkla... Bence yeni bir DP ile denemek lazım ya da elinizdeki DP'yi başka bir sistemde deneyin. Artı 0 Eksi
l0swie dedi: Farkli bir DP ile denemedim kendi kutusundan çıkan DP idi ve OSD menüsünden işaretliyorum DP'yi. Genişletmek için tıkla... Bence yeni bir DP ile denemek lazım ya da elinizdeki DP'yi başka bir sistemde deneyin.
KS KS L l0swie Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #9 Saint Lucia dedi: Bence yeni bir DP ile denemek lazım ya da elinizdeki DP'yi başka bir sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Bence yeni bir DP ile denemek lazım ya da elinizdeki DP'yi başka bir sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.