XG2480Q "Aura Sync is currently unavailable" Hatası

haloo35

Centipat
ASUS'un XG248Q modeli olan monitörü var bende Aura Sync'yi kurarken "Aura Sync is currently unavailable" hatası alıyorum 3 gündür ugrasıyorum. Kafayı yedim çıldıracağım. Her şeyi yaptım. Revo uninstall ile sildim yükledim. Her şeyi yaptım olmadı. Nasıl bir lanet program böyle bilmiyorum. Technopat foruma baktım orada yazan birkaç cevapları da denedim yine olmadı. Bilen varsa Allah rızası için söylesin kafayı yiyeceğim valla.

Aura sync komple bozuk leş bir program, yine de gigabyte fusion'dan iyidir.

Rog armoury bildiğiniz gibi mouse için tasarlanmış bir program, ancak rog armoury 2 versiyondan oluşmakta 2. Versiyonu yani yeni çıkanı indirirseniz sorun çözülür ayrıca program için de aura sync ve diğer sync işlemlerini yapabiliyorsunuz.

dostum dediklerini nerden indiricem bilmiyorum driver gibi birşey galiba Asus aura sync programı ekran bende oyunlarda bulanık görünüyor 1920x1080 olduğuna ragmen köşekelerde kırılma oluyor ama 60hertzlik bir monitörde böyle birşey yok bu programı kurduğumda bu sorun çözülürmü acaba niyetim öyle normalde ışık falan umrumda değil bu gidişte asus bende biticek bidaha hayatta asus almam full reklam yapıyorlar zaten çoğu ürünü çok kötü

Çoğu ürünü çok kötü mü? Maalesef size yardımcı olamıyorum isterseniz mesai saatlerin de müşteri hizmetlerinden veya canlı destekten bilgi alın. Son konuma bakmanızı da tavsiye ederim.

Çoğu ürünü çok kötü mü? Maalesef size yardımcı olamıyorum isterseniz mesai saatlerin de müşteri hizmetlerinden veya canlı destekten bilgi alın. Son konuma bakmanızı da tavsiye ederim.
evet kırmızı ışıklı kasan güzel duruyor. sizi bilmiyorum fakat etrafımdaki kişiler teknik arızaları olduğunu söylüyor mesela ekran kartım evga 1660ti asus dual alıcaktım fakat vatanda pc de çalışan kişi bu ekran kartının çok ısındığını söyledi onu tavsiye etmiyorum dedi sadece örnek bu çok duydum , bütün hepsi değil çoğu ürünü sıkıntılı bana göre

Dual modeli süper, harika ultra bir model değil, nasıl MSI armor üretimi yapıyorsa bütçesi olmayanlar için buda öyle bir durum. Tüm RX470 ler yük altın da ortalama 60-70 derece görürken armor neden 75-80 görüyor? Paranız varsa strix alırsınız yoksa başka modele yönelirsiniz işiniz adabı budur. Strix RTX2070 ile başka bir markanın 2070'i arasın da 1000-1500₺ fark olabiliyor. Kaldı ki forum da 2-3 kişi Asus dan memnun değil diye firma iflas etmez, Asus dünya markasıdır ve her oyuncu modeli özen ile tasarlanıyor. Yine de bazı modelleri aşırı gereksiz pahalı bunuda kabul etmek gerekir, farklı firmaların sunduğu özelliği daha yüksek fiyat ile sunamayabilir.

Razer markasının 200₺ lik ürünü ile rampage markasının 200₺ lik ürünü nasıl bir değil ise, rampage daha fazla özellik daha az kalite sunuyor ise buda böyle bir durum. Dual modelini beğenmiyorsanız gidip gigabyte,XFX,Asrock, GALAX modellerine yönelebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Tüm yorumlara baktım ama anlayamadım o yüzden yazmak istedim. Ben XG258Q kullanıcısıyım. 24.5” 240Hz. Seninki de 23” 240Hz diye biliyorum. Yanlışım varsa düzelt.

Öncelikle Aura Sync neden istiyorsun benim bildiğim zaten desteklemiyor monitör. Desteklese bile arkadaki ışığı ayarlaman o kadar önemli mi?

Öte yandan o monitör 240Hz bandında en düşük input laga sahip 2. monitör olması gerek. XG258Q öyle en azından. Görüntüsü de bayağı bayağı efsane. Zaten 3.5K bandına bir makine.

Tam olarak gerçekten problemin ne anlamadım sıkıntını daha belirgin yazabilir misin? Çünkü ekran kartı muhabbeti yapıyorsunuz anlayamadım sıkıntı neyde ?

dostum aslında SKIDMARK asusu övüyor anlicağın ben birşey demedim ona o kendi kendine övüyor işte neyse knk benim sorunum aslında ışıklarda değil csgo oyuncusuyum ekran biraz uzaktaki nesneleri bulanık gösteriyor pixelleştiriyor arkadaşlarımda başka marka monitörler var onlarda böyle bir sorun yok full hd de oynuyorlar veya yayıncıları izlersen farkedersin özellikle pro oyuncular oyun içi fps 400 fps den yana sıkıntım yok birisi bana aura sync programını indirmemi söyledi bunu indirirsen sorunun düzelebilir demişti o yüzden indirmeye çalışıyorum normalde ekran çözünürlüğü 1920x1080 fakat oyunu 1280x1024 de oynuyorum nvidia ayarlarındanda 1280e çekiyorum. bir örnek daha vericem mesela pubgde xg248q da karakterin kenarları pixel pixel görünüyor abimin monitöründe öyle birşey yok net ve 60 hz komik bir durum

Yani olayını anlamadım. Lakin kullandığın monitör camianın en iyisi. Sanırım sen piksel yoğunluğundan muzdaripsin. O monitörün karakteri. Keza bende profesyonel CS:GO oynuyorum 1280X960 ve 24.5”de senin üst modelini kullanıyorum. Cam gibi valla. Ha çözünürlükten olabilir ama Full HD'de de yaşadığını söylemişsin. Bu da aklıma sadece piksel yoğunluğunu getirdi. Bu arada fanboyluk değil bu. ASUS özellikle monitör konusunda efsane iyi. Laptop konusu idare eder. Lakin GPU konusunda ve laptop fiyatlarında pahalı. Kaliteye gelecek olursak senle aynı fikirde değilim ama belki senin o model sıkıntılı çıkmış olabilir. Yoğunluğu seni doyurmamış olabilir. Bu markayı kötü yapmaz. Hatta XG258Q bahsettiğin o yayıncıların ve Pro oyuncuların monitörü. Seninkiyle tek farkı panelin boyutu. Bence senin ürünün şansına problemli ya da başka sebebpler olabilir. Kesinlikle yükleyeceğin uygulamalar sana çözünürlük kazandırmaz. Aura Sync ile monitörün bir alakası olamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…