Yaza güzel bir sistem dizeceğim şu iki monitör arasında kaldım. Hangisi alınır karar veremedim hangisinde OLED yanığı vs. daha az görünür?
Bildiğim kadarıyla yok. Monitöre kulağını dayadığında ses geliyor mu?Samsungdan bahsediyorsanız bende yoktu fakat bazı kullanıcır bu yüzden iade etmiş gördüm çokça. Henüz gelmedi 5 Mart teslim edilecek kontrol eder size dönerim. Ölü piksel falan çıkmaz inşallah artık kargolarla uğraşmaktan bıktım
@bluerr
Dostum monitör geldi çok beğendim, coilwhine sesi sıfır tüm testleri yaptım şükür problemsiz. G6 da ekrana kulağını dayadığında cw sesini duyabiliyorsun fakat bunda sıfır ses.
Sana sormak istediğim bir konu var, monitör bekleme moduna ekran başında olmadığımızda dakika ayarlayıp geçiremiyoruz sanırım OSD menüsünde böyle bir ayar görmedim kendi otomatik mi geçiyor belli dakika dan sonra?
Hayır yorumumda belirttim zaten, G6 da ekrana yaklaştığında duyuyordun bunda sıfır ses. G6da youtube ana ekranı bazı sayfalarda CW sesi oturduğunda bile duyuluyordu bunda oda yok.Bildiğim kadarıyla yok. Monitöre kulağını dayadığında ses geliyor mu?
Hayır yorumumda belirttim zaten, G6 da ekrana yaklaştığında duyuyordun bunda sıfır ses. G6'da YouTube ana ekranı bazı sayfalarda cw sesi oturduğunda bile duyuluyordu bunda oda yok.
@bluerr sizin monitörde cw sesimi mevcut?
Hocam bence normal o sizinki bilerek duymak istediğiniz bir durum, G6 dan buna geçince iyiki geçmişim diyorum. Hem yazılım hem kalitesi estetik olarak bambaşka seviye, Dell servis olarak da çok iyi MSI ve Asus olsun, Samsungu söylemiyorum bu markalara nazaran, bir yazın isterseniz ama bence zaman kaybı değişim yapsalar bile.Sessiz bir ortamda kulağımı monitöre dayadığım zaman çok ufak bir ses geliyor. Normal kullanımda duymuyorum. Ekran kartındaki gibi yüksek sesli bir tiz ses değil. Aşırı ufak. Fan sesi olabilir diye düşündüm ama fan sesine benzemiyor. Belkide cw sesidir. O kadar azki emin olamıyorum.
Hocam bence normal o sizinki bilerek duymak istediğiniz bir durum, g6'dan buna geçince iyi ki geçmişim diyorum. Hem yazılım hem kalitesi estetik olarak bambaşka seviye, Dell servis olarak da çok iyi MSI ve ASUS olsun, Samsung'u söylemiyorum bu markalara nazaran, bir yazın isterseniz ama bence zaman kaybı değişim yapsalar bile.
Kulağımı dayadığımda duyduğum bir ses için uğraşamam. Yenisi belki sorunlu gelecek ne gerek var. Memnunum zaten sadece ben mi kafaya takıyorum yoksa genel olarak bu ses var mı merak etmiştim. Normal kullanımda duymuyorum. Fısıltı sessizliğinde bir şey zaten.
Burada benzer bir sorun yaşayan olmuş. Benimkide böyle bir ses ama kulağımı dayamadığım sürece duymuyorum. Bu kısım dert değil zaten. Gece yatarken çıt çıkmadığı için bazen duyuyorum tilt ediyor.
Bencede ve bunlar elektronik ürünlerde kozmetik ürün hatası değil denip değişim olmuyor MSI ekran kartında yaşamıştım servis point değişim almadı PSU da sorun çıkmıştı.
Bu durum için hiç uğraşmayın duymuyorsunuz zaten çok güzel monitör, cw olayı elektrik akımının kalitesine kadar çok etkenli bir olay, benim evde topraklama yok klavye metaline dokunduğumda akımı hissediyorum, fakat koruma amaçlı sistemi bu prizden aldım, elektrik akımındaki gürültüleri vs önlüyor akım dalgalanmalarını önlemek adına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.