Merhaba arkadaşlar, öncelikle böyle görünmesinin sebebi laptopa XG32UCWMG yi bağladım PG27UCDM yi de Xiaomi Mi Box S taktım yani asıl sorun Xiaomi Mi Box S'te yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın neyse konuya geçecek olursak ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum, XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör. İkisi de renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı, yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var. Nasıl anlatsam, kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG; daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı ve siyahlar simsiyahtı. Bu da resimleri. PG27UCDM'den geçmiş biri olarak söylüyorum, acayip beğendim, PG27UCDM'yi direkt camdan fırlatasım geldi ve direkt iade ettim. Renklerin aşağı kalır yanı yok, herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi. Qd-OLED'e göre çok doğal ve monitörün her yeri simsiyah. Işık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.
NOT: Böyle görünmesinin sebebi laptopa XG32UCWMG yi bağladım PG27UCDM yi de Xiaomi Mi Box S taktım yani asıl sorun Xiaomi Mi Box S'te yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
NOT: Böyle görünmesinin sebebi laptopa XG32UCWMG yi bağladım PG27UCDM yi de Xiaomi Mi Box S taktım yani asıl sorun Xiaomi Mi Box S'te yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: