Erinç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #1 Hepsiburada'dan Xiaomi Mi 5 aldım. Yaklaşk 2-2.5 saat önce elime geçti, telefon Türkçe değil nasıl Türkçe yapabilirim ? Sadece telefon değil Google Play Store bile ingilizce.
Hepsiburada'dan Xiaomi Mi 5 aldım. Yaklaşk 2-2.5 saat önce elime geçti, telefon Türkçe değil nasıl Türkçe yapabilirim ? Sadece telefon değil Google Play Store bile ingilizce.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Aralık 2016 #2 Dil ayarlarından Türkçe yapabilirsin. Türkçe seçeneği yoksa, Global ROM flashlaman gerekebilir. Senin için video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dil ayarlarından Türkçe yapabilirsin. Türkçe seçeneği yoksa, Global ROM flashlaman gerekebilir. Senin için video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erinç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #3 Çok teşekkürler.Sorunum çözüldü.