Xiamio Redmi Note 4 Ekran Kayması

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar telefonu dün hepsiburada.com'dan sipariş ettim bugün elime geldi. Telefonu açtım kurulumunu yaptım ve böyle kaymalarla karşılaştım. Android'in bir üst sürümü mevcut onu kuracağım ancak şarjı yetmiyor, telefon şu anda şarjda. Bu sorun yazılımsal mıdır, yani güncelleme yapınca geçer mi, yoksa direkt telefon mu bozuk gönderilmiş? Cevaplarınızı bekliyorum, ona göre telefonu yarın geri yollayacağım. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal soruna benziyor garantisi varken en güvenli yolu servise göndermek.

ürünü iade etmek daha mantıklı değil mi? Sonuçta hiç kullanmadım ve hiç kullanmadığım bir telefonun garantiye gitmesi bana mantıksız geliyor nihayetinde ürün bana böyle geldi

ürünü iade etmek daha mantıklı değil mi? Sonuçta hiç kullanmadım ve hiç kullanmadığım bir telefonun garantiye gitmesi bana mantıksız geliyor nihayetinde ürün bana böyle geldi
Öyle bir ihtimalin varsa tabiki.

İade edin Ekranda problem olabilir

İade edebilirsen iade et bendede aynı modelden var garanti bakımından biraz problem çıkarabiliyormuş ithalatçı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…