Cızırtı, bağlantı ve sarj problemleri var.Ne gibi sorunları var acaba?
Cızırtı, bağlantı ve sarj problemleri var.Ne gibi sorunları var acaba?
Arkadaşlar, bu kulaklığı almayı düşünüyorum, spor yaparken vs. kullanacağım. Sizce alınır mı?
Teknoloji şans işi midir bilmem ama, 2 hafta sonra sol kulaklık çalışmadı iade etmek zorunda kaldım.
Yeni geçtiğim kulaklık Huawei Freebuds 3i. Şunu söylemek istiyorum Xioami Redmi Airdots fiyatına göre daha iyi rakipleri var. Yani sorunsuz kullansan bile daha iyilerini alabilirsin aynı fiyata. Onun yerine Qcy T5 veya Xioami Haylou GT1 öneririm.Ne gibi sorunları var acaba?
QCY T5 bakarım sağ olun. Bu arada yeni geçtiğiniz kulaklık nedir?
Hayırlı olsun.Arkadaşlar teşekkürler. O zaman bu kulaklığı alacağım sanırım.
TeşekkürlerHayırlı olsun.
T15 ve GT1 arasında çok fark var mıdır acaba? Fiyat farkına değer mi?Alınmaz. GT1 al veya benim gibi 90TL kuponla Aliexpress'ten 81TL'ye T15 al.
![]()
Haylou GT1 TWS IPX5 Kablosuz Kulak İçi Dokunmatik Kontrol Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Haylou GT1 TWS IPX5 Kablosuz Kulak İçi Dokunmatik Kontrol Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.