X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Telefonumun markası xiamoi Redmi Note 9 PUBG Mobile oynarken adamlarla vs ye girdiğimde telefon birden donuyor ve kasıyor.
Telefonumun markası xiamoi Redmi Note 9 PUBG Mobile oynarken adamlarla vs ye girdiğimde telefon birden donuyor ve kasıyor.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #2 İşlemcisi güçlü değil sanırım çünkü arkadaşımda da aynı telefon var sizin gibi durumlarda kasıyor.
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 xSloxy dedi: Telefonumun markası xiamoi Redmi Note 9 PUBG Mobile oynarken adamlarla vs ye girdiğimde telefon birden donuyor ve kasıyor. Genişletmek için tıkla... Geldiyse güncellemeden sonra mı oldu?
xSloxy dedi: Telefonumun markası xiamoi Redmi Note 9 PUBG Mobile oynarken adamlarla vs ye girdiğimde telefon birden donuyor ve kasıyor. Genişletmek için tıkla... Geldiyse güncellemeden sonra mı oldu?
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 T 1000 dedi: Geldiyse güncellemeden sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır aldığımdan beri aynı durum var. Samwise Gamgee dedi: İşlemcisi güçlü değil sanırım çünkü arkadaşımda da aynı telefon var sizin gibi durumlarda kasıyor. Genişletmek için tıkla... %50 lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi?
T 1000 dedi: Geldiyse güncellemeden sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır aldığımdan beri aynı durum var. Samwise Gamgee dedi: İşlemcisi güçlü değil sanırım çünkü arkadaşımda da aynı telefon var sizin gibi durumlarda kasıyor. Genişletmek için tıkla... %50 lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 8 Mart 2021 #5 Telefona hard reset atmanı öneririm belki problemini çözebilir.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Telefona hard reset atmanı öneririm belki problemini çözebilir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Telefona hard reset atmanı öneririm belki problemini çözebilir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #7 xSloxy dedi: Hayır aldığımdan beri aynı durum var. %50 lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Telefon çok ısınıyorsa olabilir ama sanmıyorum. 45 fps oynuyor olabilirmisiniz?
xSloxy dedi: Hayır aldığımdan beri aynı durum var. %50 lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Telefon çok ısınıyorsa olabilir ama sanmıyorum. 45 fps oynuyor olabilirmisiniz?
TurningStick Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #8 Bende Note 9 Pro var hiç o sıkıntı yok akıcı şekilde PUBG, Call of Duty oynayabiliyorum teknik servise gönder bence.
Bende Note 9 Pro var hiç o sıkıntı yok akıcı şekilde PUBG, Call of Duty oynayabiliyorum teknik servise gönder bence.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #9 T 1000 dedi: Telefon çok ısınıyorsa olabilir ama sanmıyorum. 45 FPS oynuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 60 FPS oynuyorum harbiden de 60 FPS oluyor fakat adamlar sıkınca ya da vs ye girince telefon donup kalıyor.
T 1000 dedi: Telefon çok ısınıyorsa olabilir ama sanmıyorum. 45 FPS oynuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 60 FPS oynuyorum harbiden de 60 FPS oluyor fakat adamlar sıkınca ya da vs ye girince telefon donup kalıyor.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #10 xSloxy dedi: Hayır aldığımdan beri aynı durum var. %50'lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma ile düzelmez. Oyun modu varsa ona alınız, yoksa yapacak bir şey yok.
xSloxy dedi: Hayır aldığımdan beri aynı durum var. %50'lerde falan çalışıyor soğutmak için bir şey alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma ile düzelmez. Oyun modu varsa ona alınız, yoksa yapacak bir şey yok.