umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #11 Xscape dedi: Mi Suite yükleyerek tekrar deneyip sonucu paylaşın. Mi PC Suite The Official Mi device desktop client pcsuite.mi.com PC kullanıyorsanız kasanın arka kısmındaki portlara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle yaptım önde 3 port vardı dedim herhalde 3'ü de sıkıntılı olmaz arkaya takınca çalıştı. Luthienn dedi: Aynı sorun benim Note 8 Pro'da da var. Kesinlikle çözemedim. Garantiye yolladım sıkıntı yok dediler. Orada bizzat denetip öyle aldım eve gelince gene çalışmadı. Aynı kablo ile farklı telefon bağlanıyor. Farklı bilgisayarda aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa takın çalılıyor.
Xscape dedi: Mi Suite yükleyerek tekrar deneyip sonucu paylaşın. Mi PC Suite The Official Mi device desktop client pcsuite.mi.com PC kullanıyorsanız kasanın arka kısmındaki portlara takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle yaptım önde 3 port vardı dedim herhalde 3'ü de sıkıntılı olmaz arkaya takınca çalıştı. Luthienn dedi: Aynı sorun benim Note 8 Pro'da da var. Kesinlikle çözemedim. Garantiye yolladım sıkıntı yok dediler. Orada bizzat denetip öyle aldım eve gelince gene çalışmadı. Aynı kablo ile farklı telefon bağlanıyor. Farklı bilgisayarda aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa takın çalılıyor.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #12 umut190560 dedi: Çözdüm teşekkürler, buradan o yanlış yapmışsın diyen arkadaşa da selamlarımı iletiyorum <3. Genişletmek için tıkla... Sevindim.
umut190560 dedi: Çözdüm teşekkürler, buradan o yanlış yapmışsın diyen arkadaşa da selamlarımı iletiyorum <3. Genişletmek için tıkla... Sevindim.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 6 Kasım 2020 #13 umut190560 dedi: Vallahi öyle yaptım önde 3 port vardı dedim herhalde 3'ü de sıkıntılı olmaz arkaya takınca çalıştı. Arka tarafa takın çalılıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop masaüstü farketmiyor bende.
umut190560 dedi: Vallahi öyle yaptım önde 3 port vardı dedim herhalde 3'ü de sıkıntılı olmaz arkaya takınca çalıştı. Arka tarafa takın çalılıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop masaüstü farketmiyor bende.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #14 Çözmenize sevindim iyi forumlar
umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #15 Teşekkürler