NEOxS Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 76 22 Ekim 2024 #1 11 t Pro cihazım var. One UI atabilir miyim?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Hayır OneUI çok kilitli bir sistem.
NEOxS Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 76 22 Ekim 2024 #3 kkylt dedi: Hayır One UI çok kilitli bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bir tane forumda gördüm bir adam yapmış bende kurdum samsungGalaxy ekranında kalıyor devam etmiyor Farklı bir ROM denedim onda oldu. kkylt dedi: Hayır One UI çok kilitli bir sistem. Genişletmek için tıkla... ROM olarak ne önerebilirsin? Son düzenleme: 22 Ekim 2024
kkylt dedi: Hayır One UI çok kilitli bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bir tane forumda gördüm bir adam yapmış bende kurdum samsungGalaxy ekranında kalıyor devam etmiyor Farklı bir ROM denedim onda oldu. kkylt dedi: Hayır One UI çok kilitli bir sistem. Genişletmek için tıkla... ROM olarak ne önerebilirsin?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #4 NEOxS dedi: Bir tane forumda gördüm bir adam yapmış bende kurdum samsungGalaxy ekranında kalıyor devam etmiyor Farklı bir ROM denedim onda oldu. ROM olarak ne önerebilirsin? Genişletmek için tıkla... Valla rom işleriyle uğraşmayalı baya oldu. Sade seviyorsan aosp romlardan paranoid, crdroid tarzı bakabilirsin. Modlu miuida bir tercih.
NEOxS dedi: Bir tane forumda gördüm bir adam yapmış bende kurdum samsungGalaxy ekranında kalıyor devam etmiyor Farklı bir ROM denedim onda oldu. ROM olarak ne önerebilirsin? Genişletmek için tıkla... Valla rom işleriyle uğraşmayalı baya oldu. Sade seviyorsan aosp romlardan paranoid, crdroid tarzı bakabilirsin. Modlu miuida bir tercih.