Xiaomi 11T ölü piksel nasıl düzeltilir?

Atakan0101

Centipat
Daha fazla  
15 Mart 2023 tarihinde aldığım Türkiye garantili Xiaomi 11T telefonumda ölü piksel olduğunu fark ettim. İlk aldığımda var mıydı yakın zamanda mı oluştu bunu bilmiyorum, sadece dün beyaz ekrana bakarken fark ettim. 2 tane ölü piksel var, solda olan daha küçük. Ne yapmalıyım? Garantiye verirsem süreç nasıl işler, özellikle bu konularda bilgili olanlar bilgilendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20240425_014038.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 576
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar saçmalık. Donanımsal bir sorun bu.
Hocam ben garanti olur diye yazmadim ki. Sadece markette o tür yazılımlar gördüğümü yazdım..

Yanlış anlamayın sizinle ilgili söylemiyorum.
Bu yeni nesil bi acayip olmuş. Mesajıma gülücükler vb. Sanırsan kendileri profesör.
Bir de mesaj beğenmiyorlar..

Bazen düzelebildiğini yazanlar olmuş ama bende işe yaramadı maalesef

Sizce garantiye şimdi göndereyim mi yoksa garantinin bitmesine 2 3 ay kala gondersem sorun olur mu?

Daha ürün yeni belki direk değişim yaparlar ama son 3 ay kala kullanıcı hatası diyip geçerler.

Hocam garantiyi bir deneyin ancak reddedeceklerini düşünüyorum.
Ölü piksel durumunda her türlü işlem yapmaları gerektiği yazıyor mahkemeye verildiğinde kişinin kazanacağı yazıyor ama bilemedim çok kafamı kurcaladı bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…