11T'nin bataryasından müzdaripseniz ve iPhone 13'e çıkmak bütçenizi zorlayacaksa; yurt dışı nothing Phone 2 önerebilirim. Çok iyi ekran süresi verebilen bir cihaz ve yazılım ile kaydı yapılabiliyor. Araştırabilirsiniz.
Hocam bir ara almayı düşündüm fakat almışken iPhone almak istiyorum bundan önce de iPhone kullanıyordum bir de nothing Phone yazılımı kötü diyorlardı o yüzden vazgeçtim.
Tamamdır tüm herkese teşekkür ederim bu arada nothing Phone 1 veya 2'ye geçmek mantıklı mı 1'e geçersem üste para koymam 2'ye geçersem de beni hiç zorlamaz kolayca bu ay veririm ama alırsam yurt dışı kayıtlı alacağım sizce mantıklı mı veya hangisi mantıklı telefonumun tek sevmediğim yani tasarımı çünkü.
Phone 1 güzel ama batarya istiyorsan yetmeyebilir. Ayrıca yazılımı kötü diyen arkadaş kim merak ediyorum çünkü zaten %99 saf Android 14 var, tam tersine yazılımda saçmalıklarla uğraşmadığın için çok iyi. Hele MIUI'dan geçiş yapınca ilaç gibi gelecektir. Yurt dışı bakıyorsan Phone 2 alınır bence, Türkiye fiyatlandırması kötü sakın buradan alma 30k üzeri etmez bu cihaz.