Xiaomi 11T'den POCO X6 PRO'ya geçilir mi?

İMMORTAL36

Centipat
Öncelikle gençler selamünaleyküm şu an Xiaomi 11T 128 GB global kullanıyorum, cihazda dimensty 1200+ var ve bazı zamanlarda yetersiz geldiği PUBG'de sabit 90 FPS veremediği oluyor. FPS düşürüyor sizce bu cihazı satabilirsem 9-10 bine satıp 12 bine POCO X6 Pro 12/512gb Global'e geçeyim mi? O cihazda da dimensty 8300+ vardı yanlış hatırlamıyorsam yoksa biraz daha bekleyip daha yeni cihazların çıkmasını mı beklemeli miyim?
Bir de POCO'nun kronik bir sorunu var mı önerir misiniz? Sizce POCO'ya geçersem daha iyi bir FPS artışı gözlemler miyim AnTuTu puanı yaklaşık şu anki cihazımın 2 katı olarak gözüküyor ama performans olarak onu hissettirir mi bilemiyorum. Biraz daha bekleyip daha iyi bir cihaz mı alayım yoksa POCO'ya mı geçeyim siz karar verin tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Poco x6 pro oyun için bi canavar ama genel verimlilik, pil sağlığı, kamera gibi konularda biraz problemli diye duydum. Siz iyi bi araştırın bence. Para vermişken uzun ömürlü bi şey alın.

Bugün poco x6 pro elime ulaştı. Samsung m31 cihazdan geçtim arkadaşlar. Kesinlikle samsungun o renkli doygun panelini arattı. Şarjı su gibi gidiyor. Yazılımı samsunga göre çok daha karışık. Bunlar haricinde bir eksiğini görmedim. Benim için en büyük hayal kırıklığı paneliydi. Poco x6 pro da panel özelliklerinde bir ton yazan özelliğe aldanmayın arkadaşlar. M31 deki 450 nit lik ekran poco nunkine bin basar net.
Meğerse çok ince ekran ayarları varmış redditte buldum. Panel düzeldi arkadaşlar poco candır.

Son düzenleme:
Kamera çok önemli değil çok fazla fotoğraf çekinen birisi değilimdir, ısınma pil ve işlemci önceliğim, ikinci plan olarakda ekranı iyiyse deyme keyfime. Genel verimlilik derken ney demek istemiştiniz acaba onu anlayamadım rica etsem konuyu biraz açar mısınız

Genel olarak takıldığım yerler pubg YouTube Instagram bu kadar

Hata oluştu sanırım mesaj 3 kere paylaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…