M MEHMET_ŞİMŞEK Yoctopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Merhaba, size bir soru sormak istedim yazılım okuyacağım ve bana en yakın cihaz olan Xiaomibook 12.4'ü buldum. Sizce iyi bir cihaz mı? Epey puanı 70 olduğu için bu soruyu soruyorum. Snapdragon Qualcomm 2 yeterli mi aydınlatın. Ve başka bir cihaz önerecek iseniz 15 binin altında bir cihaz önerin
Merhaba, size bir soru sormak istedim yazılım okuyacağım ve bana en yakın cihaz olan Xiaomibook 12.4'ü buldum. Sizce iyi bir cihaz mı? Epey puanı 70 olduğu için bu soruyu soruyorum. Snapdragon Qualcomm 2 yeterli mi aydınlatın. Ve başka bir cihaz önerecek iseniz 15 binin altında bir cihaz önerin
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Gayet iyi.
M MEHMET_ŞİMŞEK Yoctopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Kullanıcı311 dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Yazılım için ideal midir? Merhaba yazılım mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Fen lisesi imam hatip veya meslek lisesi fark ediyor mu acaba?
Kullanıcı311 dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Yazılım için ideal midir? Merhaba yazılım mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Fen lisesi imam hatip veya meslek lisesi fark ediyor mu acaba?
Leo_Ham Femtopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Kardeşim şimdi ama şu soruları sormak gerekli- 1-profesyonel misin? 2-hangi tür oyunlar yapacaksın? 3-hangi alanda olacasın. (mesela script mi? Model mi?)
Kardeşim şimdi ama şu soruları sormak gerekli- 1-profesyonel misin? 2-hangi tür oyunlar yapacaksın? 3-hangi alanda olacasın. (mesela script mi? Model mi?)