Xiaomi 12 vs Samsung S23

Totemcex

Decapat
Daha fazla  
Xiaomi 12 27k, Samsung S23 29k hangisi alınır sizce ne düşünüyorsunuz? Ben Xiaomi 12 taraftarıyım tasarımdan dolayı daha çok hoşuma gitti. Diğer özellikleri de hemen hemen aynı siz ne düşünüyorsunuz değerli kullanıcılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 12 27k, Samsung S23 29k hangisi alınır sizce ne düşünüyorsunuz? Ben Xiaomi 12 taraftarıyım tasarımdan dolayı daha çok hoşuma gitti. Diğer özellikleri de hemen hemen aynı siz ne düşünüyorsunuz değerli kullanıcılar?

Diğer özellikleri hemen hemen aynı mı? İşlemci bile farklı. Ayrıca Xiaomi MIUI gibi berbat bir yazılım kullanıyor.

Ama şöyle düşün 1 kez alacaksın matıklı kara S23 çünkü her gün Fiat'lar artıyor.:(
Ve S23 Xiaomi 12'den 1 sene daha yeni.
Kesinlikle Samsung S23 al.

F/P olarak: Xiaomi 12.
Paran varsa: S23.
Ama şöyle düşün 1 kez alacaksın matıklı kara S23 çünkü her gün Fiat'lar artıyor.:(

Xiaomi 12 F/P de değil ki. Daha ucuza S22 var.

@İnstalockreyna mesajınız beğenilmediği zaman o kişinin mesajını beğenmezseniz daha çok uyarı yersiniz. Kendiniz de demişsiniz S23 daha iyi diye. Neyini beğenmediniz mesela mesajın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı