Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 29 Nisan 2023 #11 PRIME H610MK dedi: PC üzerinden ROM atabilirsiniz garantisi bittiyse. Genişletmek için tıkla... alalı 3 gün oldu şu videodaki gibi yapıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PRIME H610MK dedi: PC üzerinden ROM atabilirsiniz garantisi bittiyse. Genişletmek için tıkla... alalı 3 gün oldu şu videodaki gibi yapıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 29 Nisan 2023 #12 Barış Tanyeli dedi: alalı 3 gün oldu şu videodaki gibi yapıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. PRIME H610MK dedi: Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. Genişletmek için tıkla... Yinede denemeye değer.
Barış Tanyeli dedi: alalı 3 gün oldu şu videodaki gibi yapıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. PRIME H610MK dedi: Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. Genişletmek için tıkla... Yinede denemeye değer.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 29 Nisan 2023 #13 PRIME H610MK dedi: Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. Yinede denemeye değer. Genişletmek için tıkla... custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun Barış Tanyeli dedi: custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun Genişletmek için tıkla... bu videoda indo versiyonu indiriyo ben global 13.0.7 yi indiricem
PRIME H610MK dedi: Telefon taklaya gelebilir bu riski her anadolu yiğidi alamaz. Yinede denemeye değer. Genişletmek için tıkla... custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun Barış Tanyeli dedi: custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun Genişletmek için tıkla... bu videoda indo versiyonu indiriyo ben global 13.0.7 yi indiricem
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 30 Nisan 2023 #14 Barış Tanyeli dedi: custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun bu videoda indo versiyonu indiriyo ben global 13.0.7 yi indiricem Genişletmek için tıkla... Hocam halledebildiniz mi bir sorun oldu mu?
Barış Tanyeli dedi: custom rom indirmiyorum ama niye sorun olsun bu videoda indo versiyonu indiriyo ben global 13.0.7 yi indiricem Genişletmek için tıkla... Hocam halledebildiniz mi bir sorun oldu mu?
retributive Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15APH8 AMD Ryzen 7 7840HS, NVIDIA Geforce RTX 4060 Laptop, Crucial 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, Kioxia 1 TB NVMe M.2 SSD + Kioxia Exceria Plus G2 2 TB NVMe M.2 SSD, 1920x1080p 144 Hz G-SYNC, Nahimic Audio, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Android Yazılım Geliştirme ve Tasarlama 30 Nisan 2023 #15 Barış Tanyeli dedi: MIUI 14'e geçmeye değer mi? Oyun odaklıyım cihaz Xiaomi 12T (global sürüm) Genişletmek için tıkla... 12T'yi bilmem ama Redmi Note 9 Pro MIUI 13 ile afallamıştı. MIUI 14 sonrası pek yeni bir şey getirmese de eli yüzü düzgün hale geldi. Yağ gibi akıyor şuan telefon.
Barış Tanyeli dedi: MIUI 14'e geçmeye değer mi? Oyun odaklıyım cihaz Xiaomi 12T (global sürüm) Genişletmek için tıkla... 12T'yi bilmem ama Redmi Note 9 Pro MIUI 13 ile afallamıştı. MIUI 14 sonrası pek yeni bir şey getirmese de eli yüzü düzgün hale geldi. Yağ gibi akıyor şuan telefon.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 4 Mayıs 2023 #16 PRIME H610MK dedi: Hocam halledebildiniz mi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalıştım ama sürüm düşürülemez dedi sistemi kandırma yöntemiyle denedim yine olmadı bende vazgeçtim.
PRIME H610MK dedi: Hocam halledebildiniz mi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalıştım ama sürüm düşürülemez dedi sistemi kandırma yöntemiyle denedim yine olmadı bende vazgeçtim.