Xiaomi 12T Pro vs. 13 Pro

Resul Karagöz

Megapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Note 8 Pro'dan geçiş yapacağım. Bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım. Yurt dışı alacağım, genellikle müzisyen olduğum için düğünlerde kullanıyorum, arada oyun oynuyorum, sosyal medyalarda sürekli reklam yapan birisiyim. Teşekkürler. Xiaomi 12t Pro vs Xiaomi 13 Pro.

Son düzenleme:
13 Pro her türlü çok daha üst bir cihaz ama bütçe çok değilse ikisi de yeterli gayet üst telefonlar.

Hocam ben 11T Pro kullanan birisi olarak Xiaomi önermiyorum, Google sorun olmayacaksa Huawei'ya da iPhone öneririm

Başlık değişmiş sanırım arkadaşlar Xiaomi 13 Pro olacak.

Hocam 13 Pro anladığım kadarı ile İphone, düğünlerde genelde ne için kullanıyorsunuz tam olarak?
müzik ve video için hocam
Hocam ben 11T Pro kullanan birisi olarak Xiaomi önermiyorum, Google sorun olmayacaksa Huawei'ya da iPhone öneririm
ben şuanda da xiaomi note 8 pro kullanıyorum 3 senedir çok memnunum hocam.
Xiaomi olarak anladım ben çünkü yurtdışı MI 12T PRO ile iPhone 13 Pro arasında fiyat olarak dağlar kadar fark var.
hocam başlık değişmiş sanırım xiaomi 13 pro olacak.

Hocam müzik konusu derken çok anlamadım ama aradaki fiyat farkını vermek isterseniz ve gerçekten çok kaliteli fotoğraf/video istiyorsanız 13 Pro bu konuda gerçekten çok iyi, ama 12T Pro sizi üzmez tabii ki, o yüzden ikisinin kamera video testlerine bakıp kendiniz karar vermeniz daha iyi olabilir.

13 Pro'dan kastınız Xiaomi 13 Pro değil mi hocam. iPhone olanı istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…