lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Kullanım amaçlarım şu şekilde; kaliteli fotoğraflar çekeceğim ve arada kafa dağıtmak için PUBG gireceğim bir telefon istiyorum. Sizce hangisi?
Kullanım amaçlarım şu şekilde; kaliteli fotoğraflar çekeceğim ve arada kafa dağıtmak için PUBG gireceğim bir telefon istiyorum. Sizce hangisi?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 22 Haziran 2023 #3 Bütçeniz yetiyorsa tabii ki 12t.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 lemom dedi: Kullanım amaçlarım şu şekilde; kaliteli fotoğraflar çekeceğim ve arada kafa dağıtmak için PUBG gireceğim bir telefon istiyorum. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan S21 FE almanı tavsiye ederim. Bu iki cihazlada kaliteli fotoğraf çekmek zor.
lemom dedi: Kullanım amaçlarım şu şekilde; kaliteli fotoğraflar çekeceğim ve arada kafa dağıtmak için PUBG gireceğim bir telefon istiyorum. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan S21 FE almanı tavsiye ederim. Bu iki cihazlada kaliteli fotoğraf çekmek zor.