slmbnemst

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi 12t modeli mi yoksa Samsung S22 modelini mi tercih etmeliyim? Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum şimdiden yazan ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Galaxy S22 daha iyi. Güncelleme, kamera, arayüz performansı vb. kısımlarda benim için öne çıkıyor.

Bende bu bütçelerdeyim iPhone 6'mın artık Discord bile desteklememesinden dolayı değiştirmeyi planlıyorum. S22'de pil korkutuyor 12T'de yazılım ve fotoğraf mevzusu korkutuyor. Muhtemelen S22 artmazsa onu alıp ek bir powerbank ile gezeceğim

Batarya ve şarj konusunda Xiaomi daha iyi ama diğer konularda S22 daha iyi görünüyor ama dağlar kadar fark yok ben Xiaomi alırdım.

Xiaomi 12t modeli mi yoksa Samsung S22 modelini mi tercih etmeliyim? Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum şimdiden yazan ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Batarya performansı ve hızlı şarj dışında her konuda S22 daha iyi.

Batarya performansı ve hızlı şarj dışında her konuda S22 daha iyi.

Hocam, pil süresi günlük kullanımda Spotify'da şarkı, Instagram'da gezinirken, Discord'da mesajlaşırken vs. ne kadar gider tahmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…