Xiaomi 12T vs S23

mamibaba31

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar artık telefon almak konusunda sona geldim, belli bir miktar param var ve sadece iki telefon arasında kaldım. Samsung S23 256 GB ve Xiaomi 12T 128 GB. Birisi 21.500 diğeri ise MediaMarkt'in bana vermiş olduğu %10 kupon ile 27.000 TL. Arada 6.000 liralık bir fark var, vermeye gerek var mı bilemedim günlük normal kullanıcıyim aslında S23 alasim geliyor ama ek kılıf adaptör vb. masraflar beni itiyor, ayrıca ekstra farkı vermeye gerek var mı bilemedim, sizin fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar artık telefon almak konusunda sona geldim, belli bir miktar param var ve sadece iki telefon arasında kaldım. Samsung S23 256 GB ve Xiaomi 12t 128 GB. Birisi 21.500 diğeri ise MediaMarkt'in bana vermiş olduğu %10 kupon ile 27.000 TL. Arada 6.000 liralık bir fark var, vermeye gerek var mı bilemedim günlük normal kullanıcıyim aslında S23 alasim geliyor ama ek kılıf adaptör vb. masraflar beni itiyor, ayrıca ekstra farkı vermeye gerek var mı bilemedim, sizin fikriniz nedir?

Hocam bende 12t kullanıyorum her türlü işinizi görecektir 6K fark fazla bir fark vermeye gerek yok.

S22 önerenler olacaktır ama 12t S22'den sadece kamera olarak geride diğer her şeyde daha iyi 12t.

Hocam bende 12t kullanıyorum her türlü işinizi görecektir 6K fark fazla bir fark vermeye gerek yok.

S22 önerenler olacaktır ama 12t S22'den sadece kamera olarak geride diğer her şeyde daha iyi 12t.
Hocam peki yazılımı nasıl kasıp donduğu veya sistem yanıt vermiyor falan dediği hiç oldu mu bataryası ne kadar gidiyor?

Hocam peki yazılımı nasıl kasıp donduğu veya sistem yanıt vermiyor falan dediği hiç oldu mu bataryası ne kadar gidiyor?

Hocam batarya normal kullanımda 7-8+ saat kullanım süresi veriyor ben eea sürüm ROM attım HyperOS'te kullanıyorum telefon performans konusunda iPhone 14'e kafa tutuyor çoğunlukla oyun oynuyorum ve hiçbir oyunda donduğunu görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bir de S23 FEden iyidir bu arada 12t işlemci olarak çok üzer S23 FE.

Son düzenleme:
Hocam batarya normal kullanımda 7-8+ saat kullanım süresi veriyor ben eea sürüm ROM attım HyperOS'te kullanıyorum telefon performans konusunda iPhone 14'e kafa tutuyor çoğunlukla oyun oynuyorum ve hiçbir oyunda donduğunu görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bir de S23 FEden iyidir bu arada 12t işlemci olarak çok üzer S23 FE.
Valla hocam düz S23 de beni çok arada bırakıyor bir tek 128gb olanı güvenilir bir yerde satılıyor o da 21.500 lira hem 256 GB olması hem daha yeni daha kaliteli olması yüzünden S23 de beni çok arada bırakıyor ama fiyat farkı da az değil valla teşekkür ediyorum yardım için 🙏🏻

Vallahi hocam düz S23 de beni çok arada bırakıyor bir tek 128 GB olanı güvenilir bir yerde satılıyor o da 21.500 lira hem 256 GB olması hem daha yeni daha kaliteli olması yüzünden S23 de beni çok arada bırakıyor ama fiyat farkı da az değil vallahi teşekkür ediyorum yardım için 🙏🏻

Hocam oyun oynamadığınız için aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok ama size kalmış S23 biraz daha kaliteli bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı