Xiaomi 12T vs S23

Son düzenleme:
Hocam nasıl memnun musunuz cihazdan.
Hocam şöyle cihazı aldım ama sonra iade ettim 25.350 liraya Media Markttan Galaxy S23 aldım onu da iade ettim eminim 12T de güzeldir ama S23 bence malzeme kalitesi olsun kamera olsun donanım olsun her türlü çok çok önde 12T de kullanırdım ama aradaki fiyat farkı 3.500 lira olunca dayanamadım S23 aldım pişman da değilim ne pili ne başka bir şeyi hiç yormadi beni

Hocam şöyle cihazı aldım ama sonra iade ettim 25.350 liraya MediaMarkt'tan Galaxy S23 aldım onu da iade ettim eminim 12t de güzeldir ama S23 bence malzeme kalitesi olsun kamera olsun donanım olsun her türlü çok çok önde 12t de kullanırdım ama aradaki fiyat farkı 3.500 lira olunca dayanamadım S23 aldım pişman da değilim ne pili ne başka bir şeyi hiç yormadi beni.

İyi yapmışsınız hocam S23'te kaliteli cihaz peki niye iade ettiniz 12t yi.

İyi yapmışsınız hocam S23'te kaliteli cihaz peki niye iade ettiniz 12t yi.
3.500 liraya devasa bir yükseltme sunuyordu 256 GB hafıza,kamerada büyük bir geliştirme,malzeme kalitesi,aksesuar bulunurluğu,ikinci el değeri, işlemci gücü ki en önemlisi de bu ve bunun gibi olan şeyler ayrıca tabletim de S9'du ekosistem muhabbeti de var yani

3.500 liraya devasa bir yükseltme sunuyordu 256 GB hafıza, kamerada büyük bir geliştirme, malzeme kalitesi, aksesuar bulunurluğu, ikinci el değeri, işlemci gücü ki en önemlisi de bu ve bunun gibi olan şeyler ayrıca tabletim de S9'du ekosistem muhabbeti de var yani.

İyi yapmışsınız hocam güle güle kullanın.

Ama 12t yi çok yüksek fiyattan almışsınız o yüzden fiyat farkı az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı