Benim görüşlerime göre Xiaomi almayın bence Samsung işinizi daha iyi ve uzun vadeli görür.
yani o da doğru ama kaliteli telefon kullanmak istiyorsanız ve f/p açısından iphone kadar kötü olmasın diyorsanız samsungun amiral serisinden bi telefon alın derim.Yurt dışı çok ucuza geliyor hocam onu da unutmayin herhalde Xiaomi dışın da hiçbir telefonun IMEI kaydı öyle rahat olmuyor.
Amiral gemisi telefon ve gayet güzel. Xiaomi 14 de güzel olabilir kullanıyorum, diğer serilere göre bir çok özelliği oturmuş en güzel serisi, çok kompakt bir ürün Xiaomi 14, alabilirsen güzel olur. Uzun vadede sıkıntı yaratmaz. Kötülenecek cihaz değiller, alabilirsin Xiaomi 13ü ve bildiğim kadarıyla yok kronik sıkıntısı.Yurt dışı Xiaomi 13 almayı düşünüyorum. Özellikle boyutu tam istediğim gibi. Alınır mı? Kronik bir sorunu var mı?
Ya da benzer boyutlarda fiyatlarda başka öneriniz var mı?
Kalite olarak memnun musunuz? HyperOS'de bug var mı sizde? Poco X5 Pro kullanıyorum ve öncesinde 2 Xiaomi telefon daha kullandım da ileride Samsung yerine yine Xiaomi T serisi veya düz Mi serisi almayı düşünüyorum ondan sordum. Xiaomi'den memnunum ben genel olarak ama şansımdan mı yoksa modeller mi iyiydi bilemedimAmiral gemisi telefon ve gayet güzel. Xiaomi 14 de güzel olabilir kullanıyorum, diğer serilere göre bir çok özelliği oturmuş en güzel serisi, çok kompakt bir ürün Xiaomi 14, alabilirsen güzel olur. Uzun vadede sıkıntı yaratmaz. Kötülenecek cihaz değiller, alabilirsin Xiaomi 13ü ve bildiğim kadarıyla yok kronik sıkıntısı.
Şuan ki telefondan çok memnunum, diğer Mi serilerine göre Mi 14 en güzeli kamera olsun farklı farklı özellikler olsun adam akıllı olmuş diyebileceğim Mi telefonu. HyperOs da bug yaşamadım ben öyle, ısınma olarak ve pil olarak iyileşti benim telefon MIUI ya göre. Bende fazlasıyla mi, redmi, redmi note,poco x3 ve samsung A,j, S serilerinden kullandım. Alacaksan T ve Mi serilerinden alabilirsin.Kalite olarak memnun musunuz? HyperOS'de bug var mı sizde? Poco X5 Pro kullanıyorum ve öncesinde 2 Xiaomi telefon daha kullandım da ileride Samsung yerine yine Xiaomi T serisi veya düz Mi serisi almayı düşünüyorum ondan sordum. Xiaomi'den memnunum ben genel olarak ama şansımdan mı yoksa modeller mi iyiydi bilemedimKullandığım modeller: Redmi 5 Plus, Mi 9T, Poco X5 Pro.
Açıkçası hiç sıkıntı yaşamadım ben giriş telefonlarda samsung ve xiaominin. Kullanıma bağlı olsa gerek dicem ama yoğun kullandığım zamanlarda oldu markadan soğutacak sorunlar yaşamadım.Şuan ki telefondan çok memnunum, diğer Mi serilerine göre Mi 14 en güzeli kamera olsun farklı farklı özellikler olsun. HyperOs da bug yaşamadım ben öyle, ısınma olarak ve pil olarak iyileşti benim telefon MIUI ya göre. Bende fazlasıyla xiaomi redmi, redmi note,poco x3 ve samsung A,j, S serilerinden kullandım. Alacaksan T ve Mi serilerinden alabilirsin.
Bütçe belliyse veya yakın tarihde alacaksan sana T ve Mi serisi önerebilirim. Veya samsung S serisinden istersen de. @rainman23Kalite olarak memnun musunuz? HyperOS'de bug var mı sizde? Poco X5 Pro kullanıyorum ve öncesinde 2 Xiaomi telefon daha kullandım da ileride Samsung yerine yine Xiaomi T serisi veya düz Mi serisi almayı düşünüyorum ondan sordum. Xiaomi'den memnunum ben genel olarak ama şansımdan mı yoksa modeller mi iyiydi bilemedimKullandığım modeller: Redmi 5 Plus, Mi 9T, Poco X5 Pro.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.