Xiaomi 13 alınır mı?

Bütçe
18000
Bütçe belliyse veya yakın tarihde alacaksan sana T ve Mi serisi önerebilirim. Veya samsung S serisinden istersen de.
Açıkçası seneye almayı düşünüyorum en az birkaç ay sonra. Şu anki Poco'nun batarya ve performansından memnunum sadece kamerası zayıf. 14T dikkatimi çekiyor. 30 bin bandına çıkabilirim en fazla ama bir sonraki seneki modeli beklesem mi diye düşünmüyor da değilim. Tercihen Mediatek yerine Snapdragon işlemci ve diğer özelliklerde iyileştirme yaparlarsa daha da alınası olur benim için .

Ayrıca Redmi Pro Pad tablet ve Redmi watch 4'e de sahip olduğumdan Samsung yerine tercih edilesi geliyor benim için. Genelde yazılım yerine donanımı seçiyorum gibi Xiaomi ile. Zamanında root işlerine de girdiğimden çok sıkılırsam farklı rom atarım diye bir seçeneğin olması da cezbediyor Xiaomi'de.

Siz hem S serisi hem de Mi serisini kullanmış birisi olarak hangisini tercih edersiniz daha çok?

Ben şuan Xiaomi 14 ten memnunum. Ama burda da dile getirdim S24 ultra çok kaba, taşınırken falan rahatsız eder diye önerdiğim oldu. Ama nedense bir kaç haftadır tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı, ayriyetten kalem desteği de var. S25 ultra serisi de oval tasarımlı gelecek, hiç beğenmedim tasarımını, S26 da ne olur bilemem. Geçmeyi düşünüyorum seneye S24 ultraya. 2 telefonuda aktif olarak kullanırım gene. Mi serisi donanım olarak gayet iyi, özellikle kamera olarak. Yazılımı ikiside gayet iyi ne kötü ne iyi derim,zaten şuan ikiside applea benziyorlar. Kalem desteği istiyorsan S serisini seçebilirsin. Yoksa öyle ikisi arasında bir fark yok benim için kamera harici. Üzmez hiç bir amiral gemisi cihazı iki markanında.

Bir yandan Xiaomi 15 seriside geliyor, valla ikilemde gibiyim.

Yorumlarınız için teşekkürler. Kıstasım iyi ve ufak bir telefon olmasıydı. Mi 14'te kronik kamera buğulanması var diye duydum o yüzden Mi 13 tercih etmek istedim.

Satıcılardan bir tanesinden böyle bir görsel aldım da aralarından Mi 13'e alternatif ama aynı boyda ufak ne önerebilirsiniz?

almayı düşünüyorum birinci tercihim o ama alternatif öneri var mı diye merak ettim.
Bir de İlhami Özs. diye biri var Facebook'ta güvenilir midir, bilginiz var mı?

Direnç kayıtlı ve Çin versiyonu 17500 diyor. (12-256 olan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…