Xiaomi 13 mü yoksa Xiaomi 14T mi?

Bütçe
17-20

kokusuzkolonya

Hectopat
Merhaba yakın zamanda telefon değişeceğim, bu ikisi arasında kaldım. Bu telefonları kullanıp deneyimlemiş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var, yaptığım araştırmanın eksik olduğu tek kısım burası onu da telafı etmek için buraya yazıyorum. Xiaomi 13'ün Geekbench Single scoreu Xiaomi 14T'den neredeyse %40 daha fazla.
Ve mobilde çoğu uygulama hala tek çekirdekte çalıştığı için Xiaomi 13'ün uygulama açıp kapama hızının fark yaratacağını düşündüğümden Xiaomi 13'e biraz daha yakınım. Ayrıca birisi MIUI 14 ile digeri HyperOS ile geliyor. Xiaomi her ne kadar HyperOS'in daha hafif ve hızlı olduğunu söylesede yapılan testler MIUI 14'ün daha optimize çalıştığını gösteriyor bu da Xiaomi 13'e daha yakın hissetmemi saglayan başka bir faktör. Sizin yorumlarınızı/deneyimlerinizi merak ediyorum. Bu modelden hangisini tercih edersiniz? Teşekkürler.

Not: Fiyat konusunda ikisini de aynı fiyat bandında bulduğumu paranın bir faktör olmadığını belirtmek isterim.

TL;DR Amiral gemisi mi? Amiral gemisi katili mi?

Son düzenleme:
14T daha güncel, ekran, batarya ve ön kamerada daha iyi. Ana kamera da bir tık daha başarılı iyi bir sensör kullanıyor. Performans olarak ikisi de gayet iyi. Ben 14T öneririm, daha mantıklı olur. Bütçe çıkarsa 14T pro daha güzel olur, veya bekleyebilirsen 15T serisini bekleyebilirsin.

14T öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…