Xiaomi 13T alınır mı?

Bütçe
25.000

Cyrox1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar cihaz alınır mı? Birkaç yerde fazla ısındığını ve şarjının hızlı bittiğini okudum. Kullanan biri yardımcı olursa sevinirim.

Kamera konusunda bir tık iyi fotoğraf çekebilecek alternatif önerilerinizi bekliyorum.

İşlemcisi fazla güç tüketiyor diyorlar ayrıca pil hakkında da olumsuz yorumlar okumuştum.

13T kullanıcısıyım pil gercekten hızlı bitiyor ve ne kadar amiral gemisi olsa da yazılımda S23'le kapısabilecek bir telefon degil, biraz daha fazla verip S23 almanızı tavsiye ederim kuzenimde var, kamera ve stabilite olarak cok daha iyi bir cihaz.

Honor 200.

S23FE S22 ya da Honor 200 seçenekler arasında. Fakat bana sorarsanız S22 daha iyi bir telefon.

Bütçeyi yükseltemem maalesef.

S23FE S22 ya da Honor 200 seçenekler arasında. Fakat bana sorarsanız S22 daha iyi bir telefon.

Hocam Honor markasına pek güvenemiyorum açıkçası yetkili servisle vs. sıkıntı yaşayanlar olmuş galiba S23 FE ve S22 düşünmedim değil ancak S23 FE için işlemcinin fazla güç tüketmesi ve bataryanın yetersiz olması gibi yorumlar görmüştüm fiyatını hak etmediğini söyleyenler vardı siz ne düşünüyorsunuz? S22ye detaylı bir bakacağım.

Bu fiyat bandında batarya ve kamera odaklı başka önerileriniz var mıdır telefondan çok oyun oynayan biri değilim.25.000'in de hepsini harcamak istemiyorum açıkçası.

Pil anlamında günü çıkarabilmesi lazım öğrenciyim.

Son düzenleme:

S23FE'nin batarya anlamında bir sıkıntısı yok, asıl S22 batarya anlamında kötü. S23FE bu fiyat bandında en iyisi lakin bütçeyi 5K civarı esnetebiliyorsanız kesinlikle düz S23 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…