Xiaomi 13T Pro alınır mı?

Yer
Saratov
Xiaomi 13T Pro alınır mı? 33 bin TL sıfırı. Sahibinden'de falan 19 bin TL'ye satan var bunlar kaçak mı? Yani 33 bin TL'ye almak mantıklı mı yoksa Sahibinden'de 19 bin TL'ye satılanları mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
redmi note 13 pro 5g kullanıyorum, gayet güzel cihaz.. 5g ile 4g olan model arasında epey donanım farkı var.. HB sitesinde yetkili dist. firma 22 bin liradan satıyor.. youtube'da inceleme videolarına bakın isterseniz.. 13t olana 33 bin lira vermeye hiç gerek yok bu zamanda.. bol şanslar

Ön kamera beklentiniz yoksa alınabilir, yurtdışı modeller anakarta lehim üzerinden IMEI atılıyor. 500/1000₺ arası ücreti oluyor işlemin. TR içi cihaz alacak olsam bu bütçede Xiaomi tercih etmezdim.
30 bin TL verilmez diyosunz yani. Ne alınabilir ki? Arka kamera video kalitesinin yüksek olmasını istiyorum.

Honor 200 Pro ile S23 arasından seçim yapabilirsiniz. Alınmaz o telefon 33bine.
Kullanım amacım sadece kamera diyebilirim. Onun dışında gunluk kullanıyorum yok oyundur yok başka şeylerdir falan işim yok. S23 FE ile farkı nedir? S23 FE alacağım gibi. Fiyatı uygun abartmaya gerek yok, fotoğraf ve video kalitesi nasıldır?

Güzeldir ama şarj konusunda bir tık üzebilir. Bir de biraz ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…