@GucukBey sizce Xiaomi 13T Pro mu yoksa 14t mi? Yurt dışı alacağım. Bir de hangisinin kamerası iyi? Ben GCAM kuracağım. Telefon alacağım biraz çabuk cevaplayabilir misiniz?
@GucukBey sizce Xiaomi 13T Pro mu yoksa 14t mi? Yurt dışı alacağım. Bir de hangisinin kamerası iyi? Ben GCAM kuracağım. Telefon alacağım biraz çabuk cevaplayabilir misiniz?
Kamerada ön kamera ve Zoom olarak 14T, normal fotoğraf, video olarak 13TP. İşlemci olarak da 13T Pro daha iyiyken 14T 1 yıl fazla güncelleme alacak. 14T'de herhangi kronik sorun var mı daha çıkalı çok olmadığı için belli değil.
Ben olsam işlemciden ötürü Mi 13T Pro alırdım ama önceden uyarayim, ön kamerası cidden berbata yakın ve biraz ısınan bir model.
Note 13 serisini 4 ay kullandım, orta segment cihazlar. Şu anki 13T cihazımı 3 aydır kullanıyorum. Ağır olduğu için Samsung A55ten geçtim bu cihaza. Kamerası ve video kalitesi çok güzel. Çok memnunum. Siz 13T Pro almak istiyorsunuz, performans şarj ve kamera olarak daha iyi alacağınız cihaz. Note 13 Pro gibi çöp telefonlarla karıştırmayın. Ben kendi 13T cihazımı kaçak aldım 13 bine. Kaçak kaydını da yaptırdım kullanıyorum sorunsuz. Güncelleme de alıyor, HyperOS 2 güncellemesinden sonra daha da iyi olacak chazlar. Xiaomi'nin redm değil 13, 3t, 13T Pro gibi düz serileri Samsung s serisi gibi premium cihazlar. Buradaki cihazı kullanmadığı halde yorum yapan boş insanlara bakmayın siz. Yukarıdaki yorumlardan katıldığım tek konu bütçeyi yükseltebilirseniz S23 alın derim. Ama bütçe yetmezse ucuz kaçak 13T Pro çok güzel cihaz.
@MK SCORPION @cashflow_67 haklı. Eğer alınabiliyorsa S23 S24 daha iyi olur. Tabii onlar yurt dışı olmaz diyorsan yine dediğim gibi işlemci için Mi 13T Pro. Zaten 14T ile 13TP aralarında toplasan 3tane adamakıllı fark var ya da yok.