Xiaomi 13T yavaş şarj oluyor

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi 13 t cihazım için 65 W şarj aleti ve 100 watt a kadar destekleyen kablo almama rağmen hiçbir şekilde istediğim şarj etme süresini alamıyorum. 1 buçuk saatte tam şarj oluyor ve aldığım ürünlerde orijinal ürünler. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Kullandığım ürünleri aşağıda paylaşıyorum.

Spigen 65W USB-C güç adaptörü 2 port GaN tech (şarj ısısını düşürür) 25W/40W/60W Type-C hızlı iPhone & Android & iPad & MacBook şarj cihazı arcstation Pro PE2007 white - ach02693.

Baseus mega hızlı 1.2mt 100W Type-C to Type-C şarj kablosu, akım ve ısı korumalı Type-C kablo, PC, tablet, telefon.

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi 13 t cihazım için 65 W şarj aleti ve 100 watt a kadar destekleyen kablo almama rağmen hiçbir şekilde istediğim şarj etme süresini alamıyorum. 1 buçuk saatte tam şarj oluyor ve aldığım ürünlerde orijinal ürünler. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Kullandığım ürünleri aşağıda paylaşıyorum.

Spigen 65W USB-C güç adaptörü 2 port GaN tech (şarj ısısını düşürür) 25W/40W/60W Type-C hızlı iPhone & Android & iPad & MacBook şarj cihazı arcstation Pro PE2007 white - ach02693.

Baseus mega hızlı 1.2mt 100W Type-C to Type-C şarj kablosu, akım ve ısı korumalı Type-C kablo, PC, tablet, telefon.
Hocam her şarjın bir protokolü vardır. Adaptör onu desteklemiyor olabilir. Ve 173tl ye 100W kablo olacağını zannetmiyorum.

Hocam her şarjın bir protokolü vardır. Adaptör onu desteklemiyor olabilir. Ve 173TL'ye 100W kablo olacağını zannetmiyorum.

Araştırmalarıma göre sanırım sadece Xiaomi'ni kendi adaptörünü almak gerekiyormuş. Evofone ve mi.com a baktım oralarda stokta yok. Mi Türkiye diye bir site buldum 699 TL yazıyor ama site pek güvenilir gelmedi. Bende her zamanki bildiğim markayı aldım iPhone ve Samsung telefonlar kullandığım zaman sorunsuz şarj oluyordu bu marka ile.

Hocam her şarjın bir protokolü vardır. Adaptör onu desteklemiyor olabilir. Ve 173TL'ye 100W kablo olacağını zannetmiyorum.

Sorunu Xiaomi mağazasından 67 W adaptör ve kablo alarak çözdüm hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı