A ardalsjekd Yoctopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Merhaba. Xiaomi 14 Pro almayı düşünüyorum yurt dışı olarak, Türkiye'de satışı yok. Sizce alsam ne olur? Çok iyi telefon. Yazılımsal sıkıntı yaşar mıyım? Veya Türkçe dil desteği olmaması gibi sorunlar olur mu?
Merhaba. Xiaomi 14 Pro almayı düşünüyorum yurt dışı olarak, Türkiye'de satışı yok. Sizce alsam ne olur? Çok iyi telefon. Yazılımsal sıkıntı yaşar mıyım? Veya Türkçe dil desteği olmaması gibi sorunlar olur mu?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.677 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #2 Güzel telefon tercih edilebilir.
A ardalsjekd Yoctopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Wanhedaa dedi: Güzel telefon tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkürler yazılımsal konuda veya dil konusunda sıkıntı yaşar mıyım bir bilgin var mı
Wanhedaa dedi: Güzel telefon tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkürler yazılımsal konuda veya dil konusunda sıkıntı yaşar mıyım bir bilgin var mı
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.677 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #4 ardalsjekd dedi: Yorumun için teşekkürler yazılımsal konuda veya dil konusunda sıkıntı yaşar mıyım bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılım HyperOS'a geçmesine rağmen hala aynı ama öyle önüne reklamlar fırlar diyenleri aldırma reklam eskide kaldı. Ve Türkçe var.
ardalsjekd dedi: Yorumun için teşekkürler yazılımsal konuda veya dil konusunda sıkıntı yaşar mıyım bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılım HyperOS'a geçmesine rağmen hala aynı ama öyle önüne reklamlar fırlar diyenleri aldırma reklam eskide kaldı. Ve Türkçe var.