Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro

furkanankara

Centipat
Daha fazla  
İkisini de yurt dışı almayı düşünüyorum, Xiaomi 14 Ultra alırsam eğer satın aldığım telefoncu fotoğraf kitini yanında hediye verecek, fotoğraf kiti olduğunda ikisi arasında hangisini alayım sizce?

Şahsen Samsung'dan iPhone geçen biri olarak iPhone kalitesi çok farklı bence iPhone tercih edin.

Xiaomi kullanıcısı olarak Apple tercih etmeni öneririm anlatmaya gerek yok zaten çok sağlam telefonlar ikisi de. Kayıt konusunda Apple'da sorun yaşıyabilirsin ama Xiaomi'den çok daha stabil çalışıcağının garantisini verebilirim.

15 PRO

Xiaomi 14 Ultra yerine Android tarafında S24 Ultra yada çıkabilirsen S25 Ultra öneririm şahsen. O kadar para verdikten sonra yazılımsal sorun yaşamayacağın bir model alman daha iyi olabilir.

Xiaomi 14 Ultra yerine Android tarafında S24 Ultra yada çıkabilirsen S25 Ultra öneririm şahsen. O kadar para verdikten sonra yazılımsal sorun yaşamayacağın bir model alman daha iyi olabilir.
Şuana Kadar Xiaomi'den Başka Telefon Kullanmadım Ve Yazılımsal Bir Sorun Ben Yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…