Yurtdışı cihazı TR de IMEI kayıt ile tekrar aynı fiyata almış gibi olacaksın neredeyse. Yanlış görmediysem eğer 32 bin TL fiyata yükselmiş IMEI kayıt işlemi
Yurt dışı cihazı TR de IMEI kayıt ile tekrar aynı fiyata almış gibi olacaksın neredeyse. Yanlış görmediysem eğer 32 bin TL fiyata yükselmiş IMEI kayıt işlemi
Babama almıştık Xiaomi 10C modelini IMEI kaydı sırasında bir ton iş çıkarttılar. Yok şu kilidi bu kilidi adamı epey bekletmişler oda sinirlenip telefonu adamlara neredeyse aldığı fiyata satıp TR garantili 12C modelini almış üstüne biraz ekleyerek. Umarım sizin de başınıza böyle uğraştırıcı işler çıkmaz.
Babama almıştık Xiaomi 10C modelini IMEI kaydı sırasında bir ton iş çıkarttılar. Yok şu kilidi bu kilidi adamı epey bekletmişler oda sinirlenip telefonu adamlara neredeyse aldığı fiyata satıp TR garantili 12C modelini almış üstüne biraz ekleyerek. Umarım sizin de başınıza böyle uğraştırıcı işler çıkmaz.
Selamünaleyküm, aldınız mı 14'ü yurt dışı olarak? Çünkü bende almayı düşünüyorum ama 14 mü yoksa 14 Pro mu alsam karar veremedim. Satıcı doğru mu soyulyor anlamadım ama kronik şebeke sorunları oluyormus, sorun yasadınız mı bir aydınlatır mısınız beni detaylıca efendim?