Xiaomi 14T alınır mı?

Samurayımulan

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır Samsung A56 almayı düşünüyordum. Ama sonradan Xiaomi 14T'nin diğer Xiaomi modellerine benzemediğini duydum. Bu gerçekten böylemi? Diğer Xiaomi'lerin aksine bu telefondaki HyperOS kasmıyormu? Benim için önemli olan herşeyi: batarya, oyun, kamera ve günlük kullanımda arayüzün kasmaması. Bu telefonu 4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Sıkıntı çıkarırmı? Ve Xiaomi'nin reklam siyaseti beni ne kadar rahatsız eder? (S24 FE tavsiye etmeyin çünki yaşadığım ülkede fiyatı pahalı)

Alınabilir. Güzel çıkış yaptı 14T serisi ile, redmilere falan benzemez. A56 dan da kat ve kat daha iyi. Niye kassın ki hemen? Sonradan her telefon gibi ömrü gidecek sonuçta, yavaşlamaya başlayacak. Güzel bir süre götürür. S24 feye bakabilirsin diyecektim ki pahalıymış. Zaten birbirlerine yakınlar, üzmez ikiside, tabi kişiden kişiye değişir arayüzleri falan. Reklamları: alırsan eğer ayarlardan kapatmayı dene, veya hiç çıkmayadabilir.

Son düzenleme:
14T Kamera olarak Dxomarkta fiyat segmentinde en yüksek puanı alan cihazlardan birisi, S24FE'den daha yüksek puan alıyor. Ancak işlemci ve malzeme kalitesi konusunda S24FE'den geri bir cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı