Xiaomi 14T Pro alınır mı?

Leloxa

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnterior Architecture.
Arkadaşlar selam, kısa zaman sonra 14t ve 14t Pro satışa çıkıyor. Sitesinden satın alındığı vakit 39.600TL'ye 14T Pro ve ücretsiz olarak Watch 2 siyah akıllı saat hediye ediyorlar (7.000TL değerinde).

Sizce alınır mı?

Arkadaşlar selam, kısa zaman sonra 14t ve 14t Pro satışa çıkıyor. Sitesinden satın alındığı vakit 39.600TL'ye 14T Pro ve ücretsiz olarak Watch 2 siyah akıllı saat hediye ediyorlar (7.000TL değerinde).

Sizce alınır mı?
13 t proyla aralarındaki fark az. Para vermeye gerek yok diyorum ben. Hediye için alınabilir belki lansman olduğu için. Sana kalmış güncel cihaz ve yanında da hediyesi var. Parayı dert etmeyeceksen al. Sonradan fiyatı yükselir elini çabuk tut ve hediyeler verilmeyebilir yanında.

144Hz ve AMOLED ekranı var bu hem oyunda hem de video izlerken çok işinize yarar 5G desteği de var modeminizde 5G varsa çok iyi iş görür 8 çekirdek 3.2GHz işlemciye sahip önümüz kış eğer soğutabilirsen 12 GB RAM ile mükemmel oyun performansı sunar bence fiyatı biraz pahalı. Benim görüşüm kesinlikle alınır şeklinde

Ben Xiaomi sevmem arayüz olsun kamera olsun hoşuma giden bir cihaz değil. Türkiye garantili teyzemde Note 8 babamda mi 10t vardı ikisi de ömrünü çok hızlı bir şekilde doldurdu ondan sonra iyice soğudum. Not: Babam Candy Crush bile oynamaz Facebook da gezer sadece telefonun mikrofon entegresi bozulmuş taniri yapılmıyor ek olarak eski cihazı S7 Edge'yi 2020'ye kadar kullanmıştı alan yetmediği için değiştirme kararı almıştı yoksa gayet memnundu telefonun içinden geçen birisi değil.

Ben Xiaomi sevmem arayüz olsun kamera olsun hoşuma giden bir cihaz değil. Türkiye garantili teyzemde Note 8 babamda mi 10t vardı ikisi de ömrünü çok hızlı bir şekilde doldurdu ondan sonra iyice soğudum. Not: Babam Candy Crush bile oynamaz Facebook da gezer sadece telefonun mikrofon entegresi bozulmuş taniri yapılmıyor ek olarak eski cihazı S7 Edge'yi 2020'ye kadar kullanmıştı alan yetmediği için değiştirme kararı almıştı yoksa gayet memnundu telefonun içinden geçen birisi değil.

Note 8 için aynısını düşünemem ama mi 10t ye katılıyorum Samsung'un bir tek s serisi iyi.

Note 8 için aynısını düşünemem ama mi 10t ye katılıyorum Samsung'un bir tek s serisi iyi.

O da olabilir fakat şu an Samsung A54 kullanıyorum ve bazı uygulamalarda kasıp uygulamayı kapatıyor oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya gezinme için.

Neden hocam.

30.000 liraya S23 al yanına da Samsung Watch 6 classic al.

Neden hocam sebebini açıklayabilir misin?

O da olabilir fakat şu an Samsung A54 kullanıyorum ve bazı uygulamalarda kasıp uygulamayı kapatıyor oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya gezinme için.

Neden hocam.

Neden hocam sebebini açıklayabilir misin?
Oyun oynamiyorsaniz t serisini pek tavsiye etmem cunku isiniyor, en azindan 13T Pro boyle. Duz mi serilerine bakin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı