R Recep2316 Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, ben Xiaomi resmi 14T Pro Plus kullanıyorum. Video izlerken çok bulanık, kalitesiz gözüküyor. Kaliteyi nasıl arttırabilirim arkadaşlar, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Screenshot_2025-08-05-20-43-57-299_com.instagram.android.jpg 76,3 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Arkadaşlar merhaba, ben Xiaomi resmi 14T Pro Plus kullanıyorum. Video izlerken çok bulanık, kalitesiz gözüküyor. Kaliteyi nasıl arttırabilirim arkadaşlar, yardımcı olur musunuz?
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.092 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Benim telefonum POCO. Ekran ayarlarında AI görüntü motoru var. Aktif edince videoların kalitesi yükseliyor. Yazılımdan dolayı belki sende de vardır.
Benim telefonum POCO. Ekran ayarlarında AI görüntü motoru var. Aktif edince videoların kalitesi yükseliyor. Yazılımdan dolayı belki sende de vardır.
R Recep2316 Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 Bay Onur dedi: Benim telefonum POCO. Ekran ayarlarında AI görüntü motoru var. Aktif edince videoların kalitesi yükseliyor. Yazılımdan dolayı belki sende de vardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif ederim.
Bay Onur dedi: Benim telefonum POCO. Ekran ayarlarında AI görüntü motoru var. Aktif edince videoların kalitesi yükseliyor. Yazılımdan dolayı belki sende de vardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif ederim.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.092 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Recep2316 dedi: Nasıl aktif ederim. Genişletmek için tıkla... AI görüntü motoruna tıklayın orada AI HDR geliştirme + süper çözünürlük var ikisini de açın.
Recep2316 dedi: Nasıl aktif ederim. Genişletmek için tıkla... AI görüntü motoruna tıklayın orada AI HDR geliştirme + süper çözünürlük var ikisini de açın.
R Recep2316 Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 Teşekkür ederim. Bay Onur dedi: AI görüntü motoruna tıklayın orada AI HDR geliştirme + süper çözünürlük var ikisini de açın. Genişletmek için tıkla... Kral bir şey daha soracağım sana bana Instagram ve X ten bildirim sesi gelmiyor neden acaba yardımcı olur musun? Son düzenleme: 6 Ağustos 2025
Teşekkür ederim. Bay Onur dedi: AI görüntü motoruna tıklayın orada AI HDR geliştirme + süper çözünürlük var ikisini de açın. Genişletmek için tıkla... Kral bir şey daha soracağım sana bana Instagram ve X ten bildirim sesi gelmiyor neden acaba yardımcı olur musun?
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.092 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #6 Recep2316 dedi: Teşekkür ederim. Kral bir şey daha soracağım sana bana Instagram ve X ten bildirim sesi gelmiyor neden acaba yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Bana da gelmiyor. Gelmemesini sevdiğim için nasıl açıldığına bakmadım.
Recep2316 dedi: Teşekkür ederim. Kral bir şey daha soracağım sana bana Instagram ve X ten bildirim sesi gelmiyor neden acaba yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Bana da gelmiyor. Gelmemesini sevdiğim için nasıl açıldığına bakmadım.