Xiaomi 14T Pro vs 14T

ItsJimmyMcGill

Decapat
Daha fazla  
Xiaomi 14 t Pro ve 14 t arasında çok fark var mı? 14T almayı düşündüm ilk başta bütçeyi biraz daha zorlayıp 14T Pro mu almalıyım yoksa 14 t mi? Oyun oynayan da birisiyim ama aralarında çok fark var mı? Ayrıca PTT AVM güvenilir mi? Bu sitede 23 bin TL civarı Hepsiburada'da filan 30 bin TL civarı. Bu site: XIAOMI 14T 12/512 GB Akıllı Cep Telefon Titan - PttAVM

Xiaomi 14 t Pro ve 14 t arasında çok fark var mı? 14T almayı düşündüm ilk başta bütçeyi biraz daha zorlayıp 14T Pro mu almalıyım yoksa 14 t mi? Oyun oynayan da birisiyim ama aralarında çok fark var mı? Ayrıca PTT AVM güvenilir mi? Bu sitede 23 bin TL civarı Hepsiburada'da filan 30 bin TL civarı. Bu site: XIAOMI 14T 12/512 GB Akıllı Cep Telefon Titan - PttAVM

HyperOS çöp bir yazılım Xiaomi alınmaz.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-fe-256-gb-siyah-fiyati,774415596.html alabilirsin.

Bütçe çıkarsa Honor 200 Pro tercih et.

PTTavm'ye bulasma. Xiaomiye de bulasma. Bunu al butcen varsa.

PTT AVM zerre güvenebileceğiniz yer değil. PTT AVM'den kesinlikle uzak durun ayrıca ithalatçı garantili satanlardan uzak durun Xiaomi'de ithalatçı garantili satan genelde kaçak telefon satıyor.

Bu bütçede s24 FE var daha iyi ama yurt dışı alacaksanız 14T Pro alınabilir.

HyperOS çöp bir yazılım Xiaomi alınmaz.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-fe-256-gb-siyah-fiyati,774415596.html alabilirsin.

Bütçe çıkarsa Honor 200 Pro tercih et.
Kullanın da yorum yapın bence hocam. Samsung'un gerisinde evet ama eski MIUI halı bayağı değişti özellikle HyperOS 2 ile. Direk çöp denemez şuanki haline.

Ptt avmden alma; ithalatçı garantililer genellikle yurt dışı cihazlar oluyor, şans işi merdiven altı garanti yani. Türkiye garantili olmasına ve resmi satıcı olmasına dikkat ederek trendyol, hepsiburada, n11 gibi yerlerden alabilirsin. 14T pro zorlayabilirsen güzel olur kamera ve performans anlamında yoksa 14T alabilirsin sana kalmış bir şey. Yazılımı da çöp değil, giriş segment cihazlarla karıştırmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı