Xiaomi 14t Pro vs Samsung S24 vs S24+

Bütçe
45000

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

S24+ kullanan biri olarak söylüyorum ekran ne kadar kağıt üzerinde güzel gözükse de color banding ve grain gibi sorunlar var. Kronik olarak tüm herkeste mevcut, bende yok diyen anlayamıyordur. Eğer bu tarz şeylere takarsan gözüne çok batar söyleyeyim. Onun dışında on numara telefon. Ama 3 ay oldu alalı, şu an alacak olsam 14t Pro alırdım.

Ve kamerası da hafif karanlık ortamlarda abartıldığı kadar iyi değil. Biraz noisy bir görüntü veriyor loş ortamlarda.

Niye?

14T Pro modelini aktif olarak kullanıyorum, bir sorun varsa sorabilirsin.

Bende yakın zamanda bir 14 t Pro almayı düşünüyorum ama Samsung S24 Ultra ile arasında kararsız kaldım fiyat farkı çok fazla var yani 10 bin TL'ler oynuyor ama S24'ün arayüz stabilite AI tooları kamera vb şeyler çok fena kendine çekiyor bende xaoimi 11T Pro var taş gibi telefon düşürdüm attım falan kullandım bayağı o yüzden xaoimininde iyi olduğunu biliyorum ama işte kamera sağlamlık stabilite vb şeylerden Samsung S24 Ultra mı alsam diyorum ama o fiyatta çok geliyor 120 watt bile yok ekran desen xaoimin ekran 144 Hertz yuh yani hangisini alsam bilemedim sen bir problem donma takılma yazılımsal bir problem kamerasal bir problem vb bir şey yaşadın mı özellikle benim xaoimi 11T Pro da en sevmediğim şey kamerası idi ya çamur oluyordu resim çektiğinde 1-2 tane çekersen bir şey yok ama art arda çekersen çamur oluyordu resimler ve Samsung'un kamerası çok güzel xaoiminin o kadar güzel değil değer mi sence o kadar farka?

Yazdığım gibi sebeplerden dolayı hocam niye olsun. Daha yeni konserden geldim, kamerası karanlık ortamları puslu çekiyor, milletin iphone 11-12 ile benden daha iyi görüntü yakalıyor.

Arayüzü, diğer samsung cihazlar ile uyumu vb ona bahsetmeye gerek yok, ekran ve kameradaki bi kaç pürüz dışında telefondan gayet memnunum, sadece alsam 14t alırdım şuan.

2 yıldan fazladır eski amiral gemisi Xiaomi 12 kullanıyorum. Ne reklam ne başka bir şey var. Varsa ayarlarsın olur biter. Klavye başına geçip sallamayın.
Dandik Redmi'leri kullanıp iPhone veya başka amiral gemileriyle kıyas etmek akıl dışı.

Hayır herhangi bir yazılımsal sorun yaşamadım. Çamurlanma olayını da denedim ama öyle bir şeyle de karşılaşmadım. Ayrıca 120W ile şarj gerçekten en çok hoşuma giden özelliklerden biri.

Hocam S24+ benim arkadaştada var bence olmamış bir telefon. Xaoimi 14 t ile kıyaslandığında evet xaoimi 14 t bariz bence daha iyi lâkin S24 Ultra dediğimiz zaman mevzu değişiyor 14T de bir arkadaşta var güzel dedi Samsung 23 ya da 24 Ultra olması lazım o da benim arkadaşta var ben onu kullandığımda şok geçirmiştim inanılmaz iyi bir kamerası vardı ve ben çok fazla anı biriktirmeyi vesaire seven biriyim kamerayı kullanıyorum ama çok fark var arasında ve 144 Hertz + 120 wat muhabbeti de abi al xaoimi geç oluyorum ama kamerasındanda emin değilim işte.

Hayır herhangi bir yazılımsal sorun yaşamadım. Çamurlanma olayını da denedim ama öyle bir şeyle de karşılaşmadım. Ayrıca 120W ile şarj gerçekten en çok hoşuma giden özelliklerden biri.

Hocam kamerası çok korkutuyor yoksa çok güzel telefon eminsiniz değil mi kamerası güzel? Kendi çektiğiniz böyle manzara olur vb birkaç şey atabilir misiniz buraya sizden ricam? İnternettekiler pek dümen geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…