Xiaomi 14T Pro'da kilidi açılamıyor

hlibrhmhzr

Femtopat
Daha fazla  
Bundan 3 ay önce Xiaomi 14T Pro aldım ve cihazımın ROM'unu değiştirmek istiyorum ve bootloader açmaya çalıştım ve hata aldım. Kilidi açmak için ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-08-20-00-26-383_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-01-08-20-00-26-383_com.android.settings.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 3 ay önce Xiaomi 14T Pro aldım ve cihazımın ROM'unu değiştirmek istiyorum ve bootloader açmaya çalıştım ve hata aldım. Kilidi açmak için ne yapabilirim?

Xiaomi community uygulamasını indirip bölgenizi Global yapın sonra sağ alttan Me kısmından unlock bootloader kısmı olması lazım gerisini denemediğim için bilmiyorum ama 1 hafta beklemeniz gerekiyor diye biliyorum.

kaç hafta sonra açıldı

Açmadım da 1 hafta sonra açılıyor hocam. Bilginiz yoksa bu işleri yapmayın eu rom atmak istiyorsunuz tahminimce sıkıntı çıkmasın iyice araştırın. Rom atma amacınız ney ? Eğer telefon uygulamalarını googleden xiaomiye çevirmek ise başka yolu var Global romda kullanıyorum link paylaşabilirim.

Açmadım da 1 hafta sonra açılıyor hocam. Bilginiz yoksa bu işleri yapmayın eu rom atmak istiyorsunuz tahminimce sıkıntı çıkmasın iyice araştırın. Rom atma amacınız ney ? Eğer telefon uygulamalarını googleden xiaomiye çevirmek ise başka yolu var Global romda kullanıyorum link paylaşabilirim.
yok hocam eaa ya geçmek istiyorum onda güncellemeler daha erken geliyor diye ve ileride custom rom bulabilirim diye açmak istiyorum

yok hocam eaa ya geçmek istiyorum onda güncellemeler daha erken geliyor diye ve ileride custom rom bulabilirim diye açmak istiyorum

Custom romu pek gerektirecek bir cihaz değil yağ gibi akıyor açıkçası tabii özel bir şey ekleyen romsa bilemem. Eu romu da en fazla 2 hafta erken geliyor 2 hafta için gireceğiniz riskse bilemem de bu konuda bilgiliyseniz sorun olmaz.

Custom romu pek gerektirecek bir cihaz değil yağ gibi akıyor açıkçası tabii özel bir şey ekleyen romsa bilemem. Eu romu da en fazla 2 hafta erken geliyor 2 hafta için gireceğiniz riskse bilemem de bu konuda bilgiliyseniz sorun olmaz.
bilgiliyim hocam ve benim cihazım tr rom u Hayla hyperos3 gelmedi

bilgiliyim hocam ve benim cihazım tr rom u Hayla hyperos3 gelmedi

TR ise garantisi bozuluyor olması lazım. Bunu göz önünde bulundurarak yapın. Ayrıca HO3 kullanıyorum öyle abartı değişiklik hissetmedim 1-2 görüntü güzelleştirmesi var o kadar. Dediğim şekilde açabilirsiniz fakat garantiyi bozar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı