hlibrhmhzr
Femtopat
Daha fazla
Bundan 3 ay önce Xiaomi 14T Pro aldım ve cihazımın ROM'unu değiştirmek istiyorum ve bootloader açmaya çalıştım ve hata aldım. Kilidi açmak için ne yapabilirim?
global mı çin mi biraz araştırdım bazıları çin diyor bazıları globalXiaomi community uygulamasını indirip bölgenizi Global yapın sonra sağ alttan Me kısmından unlock bootloader kısmı olması lazım gerisini denemediğim için bilmiyorum ama 1 hafta beklemeniz gerekiyor diye biliyorum.
global mı çin mi biraz araştırdım bazıları çin diyor bazıları global
kaç hafta sonra açıldıGlobale aldım ayarı açabiliyorum kilidi.
kaç hafta sonra açıldı
yok hocam eaa ya geçmek istiyorum onda güncellemeler daha erken geliyor diye ve ileride custom rom bulabilirim diye açmak istiyorumAçmadım da 1 hafta sonra açılıyor hocam. Bilginiz yoksa bu işleri yapmayın eu rom atmak istiyorsunuz tahminimce sıkıntı çıkmasın iyice araştırın. Rom atma amacınız ney ? Eğer telefon uygulamalarını googleden xiaomiye çevirmek ise başka yolu var Global romda kullanıyorum link paylaşabilirim.
yok hocam eaa ya geçmek istiyorum onda güncellemeler daha erken geliyor diye ve ileride custom rom bulabilirim diye açmak istiyorum
bilgiliyim hocam ve benim cihazım tr rom u Hayla hyperos3 gelmediCustom romu pek gerektirecek bir cihaz değil yağ gibi akıyor açıkçası tabii özel bir şey ekleyen romsa bilemem. Eu romu da en fazla 2 hafta erken geliyor 2 hafta için gireceğiniz riskse bilemem de bu konuda bilgiliyseniz sorun olmaz.
bilgiliyim hocam ve benim cihazım tr rom u Hayla hyperos3 gelmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.