Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.334 Çözümler 6 4 Ekim 2025 #11 Kaan_X_X dedi: Bir şey değil ama pek yardım edemedim dostum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Est. Dost benim eşşşekliğim zaten ne diye yıkadıysam
Kaan_X_X dedi: Bir şey değil ama pek yardım edemedim dostum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Est. Dost benim eşşşekliğim zaten ne diye yıkadıysam
Kaan_X_X Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #12 Algoritmik dedi: Est. Dost benim eşşekliğim zaten ne diye yıkadıysam Genişletmek için tıkla... Doğru hocam bir fiziksel bir şey için ruh halimizi çöp atmaya değmez
Algoritmik dedi: Est. Dost benim eşşekliğim zaten ne diye yıkadıysam Genişletmek için tıkla... Doğru hocam bir fiziksel bir şey için ruh halimizi çöp atmaya değmez
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.334 Çözümler 6 4 Ekim 2025 #13 Kaan_X_X dedi: Doğru hocam bir fiziksel bir şey için ruh halimizi çöp atmaya değmez Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dost, iyi akşamlar dilerim.
Kaan_X_X dedi: Doğru hocam bir fiziksel bir şey için ruh halimizi çöp atmaya değmez Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dost, iyi akşamlar dilerim.
Kaan_X_X Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #14 Algoritmik dedi: Aynen öyle dost, iyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... teşekür ederim dostum bir konu açtım zamanın varsa beraber tartışalım POCO X7 Pro vs POCO F7
Algoritmik dedi: Aynen öyle dost, iyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... teşekür ederim dostum bir konu açtım zamanın varsa beraber tartışalım POCO X7 Pro vs POCO F7