Xiaomi 14t şarjı hızlı bitiyor

bsyramlelou

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni üye oldum. Sormak istediğim bir şey var. 1 hafta önce vatandan 30bin TL'ye Xiaomi 14t aldım. İlk defa böyle yüksek fiyatlı bir telefon aldım. Telefon iyi güzel de şarjın hızlı bittiğini düşünüyorum. Düşük parlaklıkta kullanıyorum. 5-6 saat gibi bir sürede bitiyor. Zamanla optimize olur falan diye yorumlar gördüm. Zamanla düzelir mi yoksa götürmeli miyim?

Hocam 60 Hz de 1 günü rahatlıkla çıkarıyor.
Bende geçen hafta aldım. Ama 144 Hz de biraz şarj istiyor.

Ama hocam geçenlerde suya düşürdüm telefonu umarım oksitlenme falan olmaz.
Mesela internet ve telefon kapalı iken müzik çalardan hoparlörden şarkı dinliyorum 1 saatte 10 şarj gidiyor normal değil bence

Bende de Poco X6 Pro var. Kaspersky yüklemiştim ve ekranı 120hz'de kullanıyordum çok hızlı bitiyordu. Kaspersky arkada çok işlem yapıyordu çok şarj yiyordu sildim ekranı 60 hz'e aldım pil optimizasyonu yaptım 1,5 gün sürüyor neredeyse şarjı. Sosyal medya yok sadece WhatsApp YouTube Chrome kullanıyorum genellikle ve çoğunlukla mobil veri açık oluyor. HyperOS 2 geldiğinde daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

En az 1 ay verin yazılımın optimize olması için. Ayrıca gelen güncellemeleri de yapın. Son 1 aydır Xiaomi şarja dönük bayağı bir düzeltme verdi güncellemelerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…