Arkadaşlar merhaba. Yeni üye oldum. Sormak istediğim bir şey var. 1 hafta önce vatandan 30bin TL'ye Xiaomi 14t aldım. İlk defa böyle yüksek fiyatlı bir telefon aldım. Telefon iyi güzel de şarjın hızlı bittiğini düşünüyorum. Düşük parlaklıkta kullanıyorum. 5-6 saat gibi bir sürede bitiyor. Zamanla optimize olur falan diye yorumlar gördüm. Zamanla düzelir mi yoksa götürmeli miyim?
İşte hocam telefon on numarada IPhone'da bu yazılım işini yapıyor ya 13 Pro kullandım fişek gibiydi ne bu yazılım sorunu ne de başka bir sorun. Yazılım işini çözseler 14tden iyisi yokta.
İşte hocam telefon on numarada IPhone'da bu yazılım işini yapıyor ya 13 Pro kullandım fişek gibiydi ne bu yazılım sorunu ne de başka bir sorun. Yazılım işini çözseler 14tden iyisi yokta.
Bende de Poco X6 Pro var. Kaspersky yüklemiştim ve ekranı 120hz'de kullanıyordum çok hızlı bitiyordu. Kaspersky arkada çok işlem yapıyordu çok şarj yiyordu sildim ekranı 60 hz'e aldım pil optimizasyonu yaptım 1,5 gün sürüyor neredeyse şarjı. Sosyal medya yok sadece WhatsApp YouTube Chrome kullanıyorum genellikle ve çoğunlukla mobil veri açık oluyor. HyperOS 2 geldiğinde daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Yeni üye oldum. Sormak istediğim bir şey var. 1 hafta önce Vatan'dan 30bin TL'ye Xiaomi 14t aldım. İlk defa böyle yüksek fiyatlı bir telefon aldım. Telefon iyi güzel de şarjın hızlı bittiğini düşünüyorum. Düşük parlaklıkta kullanıyorum. 5-6 saat gibi bir sürede bitiyor. Zamanla optimize olur falan diye yorumlar gördüm. Zamanla düzelir mi yoksa götürmeli miyim?
En az 1 ay verin yazılımın optimize olması için. Ayrıca gelen güncellemeleri de yapın. Son 1 aydır Xiaomi şarja dönük bayağı bir düzeltme verdi güncellemelerle.