Xiaomi 14T vs S24FE

Bütçe
28000

KadirTDogan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi biri 25W biri 67W, Xiaomi 14 T'nin ekranı daha iyi ama S24FE'nin de işlemcisi daha iyi ama uçurum bir fark yok; kamerada neredeyse aynılar malzeme kalitesi S24FE'ninki her ne kadar iyi olsa da ele alınca ikisi de ayni hissi veriyor, gözlemleme şansım oldu. Siz benim yerimde olsanız hangi telefonu alırdınız?

Arkadaşlar şimdi biri 25W biri 67W, Xiaomi 14 T'nin ekranı daha iyi ama S24FE'nin de işlemcisi daha iyi ama uçurum bir fark yok; kamerada neredeyse aynılar malzeme kalitesi S24FE'ninki her ne kadar iyi olsa da ele alınca ikisi de ayni hissi veriyor, gözlemleme şansım oldu. Siz benim yerimde olsanız hangi telefonu alırdınız?
14 t alırdım ben olsam da

Yılların Samsung'çusuyum ve sadece daha uzun ömürlü diye yıllarca kullandım farklı farklı modelleri ve 2 ay önce hadi dedim dirençli bir 14T alayım bi değişiklik olsun... En fazla ne olabilir ki dediğim "kötü yazılım" konusunda canım sıkıldı artık, satıp orta seviye bir Samsung almayı düşünüyorum, ufak tefek yazılım hataları birike birike çok can sıkmaya başladı artık. Yazılımını kötüleyenler boşuna değilmiş. Kesinlikle Samsung almalısın, paran hangi modeline yetiyorsa...

Ikiside iyi cihaz. Birbirine o kadar üstünlükleri yok. Hangisini alırsan memnun eder. Içine hangisi sindiyse onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı