Xiaomi 14T vs Samsung S24FE vs iPhone 13

Reshon

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 25 - 30 k arası bütçem var, bu 3 telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur. Telefonda oyun oynayan birisi değilim benim için kamerası, ekranı, bataryası ve uzun ömürlü olması önemli sizce hangisini almalıyım?

Merhaba arkadaşlar 25 - 30 k arası bütçem var, bu 3 telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur. Telefonda oyun oynayan birisi değilim benim için kamerası, ekranı, bataryası ve uzun ömürlü olması önemli sizce hangisini almalıyım?

Bu üçü arasından S24FE seçerdim. Özellikle kamera odaklı bir telefon istiyorsanız Honor 200 Pro'yada bakın derim.

Yanlış bilgi

S24 FE kullanımda bataryası 5000 mah , arayüzü şık ve rahat kullanılabilir . Kamerası da gayet iyi ve güzel görüntüler çıkartan bir telefon . Güncelleme desteği de uzun yıllar gideceği için en mantıklısı bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi'e ekran çözünürlüğü, ram ve bataryasından dolayı biraz daha sıcak bakıyorum sizce Samsung dahamı iyidir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı